Increïble transformació d’un apartament a Nova York!

Sofa

Som molts els turistes que, en passejar pels carrers de Nova York, mirem amb curiositat cap als apartaments preguntant-nos com és la vida real dels que viuen tot l’any a la gran ciutat. Alguna vegada has tingut curiositat per saber què paga un autòcton per un apartament a Nova York o com són les seves cases per dins? Aprofita per fer una ullada!

Llogar un apartament a Nova York.

El més difícil de viure a Nova York és pagar el seu nivell de vida. I el més difícil de pagar el nivell de vida de Nova York és el lloguer. Molta gent es trasllada als suburbis o a Brooklyn, Queens, Staten Island o al Bronx, amb l’esperança de poder estalviar una mica de diners. El problema és que els lloguers, fins i tot en aquests barris més econòmics, no paren de pujar. Els lloguers a Long Island City, a Queens, i a molts barris de Brooklyn estan pujant més ràpid que els de molts barris de Manhattan!

És millor comprar?

Llavors, la solució per viure-hi, és comprar un apartament a Nova York? Bé .. potser. L’únic problema amb la compra és que cal donar una entrada d’almenys un 20%, més un 5% d’impostos aproximadament, a més dels honoraris d’advocats i altres costos de la transacció. A més, en convertir-te en propietari, has de pagar les quotes mensuals de l’edifici més els impostos mensuals a l’ajuntament; i tots dos són molt elevats. En total és molt més del que costa el lloguer, sobretot si també has de pagar hipoteca.

I, així, què podem fer, si volem viure a Nova York?

Si vols viure a Manhattan i no pots permetre’t un lloguer mensual de $ 3973, no et queda més remei que ser creatiu. Fes una ullada a aquest vídeo per veure com un petit apartament a Nova York es transforma en un magnífic loft. Increïble! L’apartament, al barri de SoHo, va ser completament renovat per Graham Hill. En només un any va convertir un espai de només 39 metres quadrats en 100 metres quadrats funcionals. Llits per a 4 persones, taula per a 12, una oficina, home cinema, una saleta per parlar per telèfon amb privacitat i un munt d’espai per a emmagatzematge. Segur que ho hauràs de veure per creure’t-ho!

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*