Tour Harlem i Missa Gospel: un tour obligat!

Si haguessis de triar entre la nostra llista d’activitats a Nova York, Quina escolliries? Hmm,  difícil, oi?
Bé, personalment, si hagués de triar-ne només un durant la meva estada a Nova York, sens dubte seria el Tour Harlem i Misa Gospel. Aquest és el que recomano als meus amics que volen viatjar a Nova York i mai han tingut l’experiència de veure una missa Gospel o que simplement no saben molt sobre la història de Harlem.

El Tour Harlem i Misa Gospel: un tour complert

Aquesta excursió de 4 hores et portarà des del cor de Manhattan i a través de tot el barri de Harlem, en un acollidor autobús que et mostrarà el paisatge amb informació molt detallada sobre l’evolució de la zona.
Un guia molt apassionat t’explicarà tots els secrets i la informació menys coneguda d’aquesta zona tan especial del nord de la ciutat de Nova York que va rebre el nom per una ciutat holandesa: Haarlem.
Durant les primeres 2 hores, l’autobús et portarà pel “upper side”, passant per llocs tan emblemàtics com la bella St John The Divine Cathedral (la catedral més gran del món), que és just al davant de la famosa Universitat de Columbia, on estudiaven entre d’altres Theodore Roosvelt, Barack Obama, Jack Kerouac i Jim Jarmusch.
L’autobús circula a través d’una de les principals avingudes de Harlem: El Boulevard Martin Luther King Jr, que prendre el nom en honor a la vida de l’heroic activista i líder humanitari del  Movimient Afro-Americà pels Drets Civils als Estats Units que va néixer, créixer i morir en aquesta zona.
Podràs baixar de l’autobús al Teatre Apolo per fer fotos d’aquest lloc tan famós, on celebritats com Billy Holiday, James Brown, Bob Marley i Michael Jackson solien cantar! Encara està obert i es pot escoltar música en viu al “Amateur Night Show“. ¡És un dels espectacles d’entreteniment en viu més famosos de Nova York!
I abans d’arribar a una de les 230 Esglésies Baptistes per assistir a una veritable missa Gospel, visitaràs la bella i molt pròspera zona de Sugar Hill, on les cases tenen patis verds (cosa poc comuna a Nova York). Persones sorprenents com el Duke Ellington, Count Basie, Sonny Rollins, i Miles Davis van fer aquest barri llegendari. Algú va dir: “Si et pots permetre el luxe de viure aquí, experimentaràs gust de les sensacions més dolces a la vida”, i jo hi estic d’acord!

La Misa Gospel: una experiència molt autèntica!

El clímax del Tour Harlem i la Missa Gospel arriba quan passem per una de les Esglésies Baptistes de Harlem. Seràs rebut amb calidesa i somriures i escoltaràs algunes de les veus més belles que mai has sentit! Estar entre aquestes persones apassionades que canten el seu amor a Déu és realment bonic, i no trigaràs molt en començar a aplaudir ia cantar al·leluia amb ells! No cal ser religiós, el que ells volen és que estiguis a gust i passis aquest moment tan especial amb ells. Que gaudeixis i passis un gran dia a Harlem!

 

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*