Rutes de passeig en bicicleta per Nova York

Courtesy of Streetsblog.org

Les 3 millors rutes de passeig en bicicleta per la ciutat de Nova York.

Amb el nou programa Citibike, que posa a disposició de gairebé tot el món un passeig en bicicleta, la ciutat s’ha tornat molt més accessible per als ciclistes. I, com que estem veient que es comença a explorar la ciutat de moltes maneres i molt diferents, aquí teniu alguns suggeriments que us ajudaran a gaudir de la bicicleta. Aquestes són les 3 millors rutes de passeig en bicicleta per Nova York:

El carril bici d’Ocean Parkway (cortesia de Seth Holladay a flickr)

Ocean Parkway és el lloc on es troba el primer carril bici construït dels Estats Units i es remunta a 1894. Als 70, es va eliminar part de la via per a poder construir l’autopista de Prospect, però gran part de la trajectòria arbrada del carril roman allí, separada des de la passarel·la peatonal i realitzant tot el camí des de Prospect Park fins a Coney Island. Comença a Cobble Hill/Carroll Gardens, a continuació pren Ocean Parkway i arriba fins al Passeig Marítim. Aneu amb compte amb els vianants quan conduiu a través d’Midwood i Borough Park: la majoria no para atenció als senyals del carril bici.

La ruta verda del riu Hudson a prop dels embarcadors de Chelsea. (també cortesia de Seth Holladay a  flickr)

Aquest camí pavimentat per a bicicletes al llarg del riu Hudson és molt conegut entre els ciclistes de la ciutat. És una ruta completament senyalitzada que arriba fins al costat oest de Manhattan. Va des de Battery Park City fins al pont George Washington. La ruta compta amb 11 quilòmetres, milers d’impressionants vistes i moltes parades pel camí molt atractives. No t’oblidis de parar a Dinosaur Bar-B-Que al carrer 125: un dels “millors rostidors de la ciutat”.

Des de Pulaski fins al Williamsburg Bridge (cortesia de Christopher Robbins, a gothamist.com)

Aquest passeig et portarà des de Pulaski, fins a Long Island City (a Queens), a través de Brooklyn i fins al Lower East Side de Manhattan. La ruta comença a Manhattan Ave, a Queens, i arriba a Noble Street. A partir d’aquí, pedaleja fins al carrer Lorimer i passa per la zona més alternativa al Williamsburg’s McCarren Park. Després pren Driggs Ave fins al pont de Williamsburg a South 5th Street. Creua el pont sobre el Lower East Side i hauràs arribat! No t’oblidis de llegir el nostre article sobre el Lower East Side!

English, French, Spanish

2 Responses to Rutes de passeig en bicicleta per Nova York

  1. Oriol Serra 23 September 2013 at 10:54 am #

    Jo vaig fer Amsterdam en bicicleta. Molaria molt fer Nova York. Volem anar tota la colla a Nova York per l’aniversari dels 35 l’estiu que ve. Gràcies pel blog en català, el seguiré!

    • Montse 23 September 2013 at 6:45 pm #

      Gràcies a tu per la teva benvinguda! I, si fas aquestes rutes de passeig en bicicleta per Nova York, si us plau, explica’ns com ha anat. Ens encantarà saber-ho!!

Leave a Reply

*