Rock of Ages: el rock pren Broadway

rock-of-ages

Prepara les teves malles i fes-te un bon cardat, perquè ha arribat el moment de rockanrolear.

Rock of Ages, en paraules del New York Post, “fa pels anys 80 el que Mamma Mia! va fer per Abba.” No en va, amb cançons de Bon Jovi, Journey, REO, Extreme, Mr.Big, Twisted Sister i molts altres grans èxits dels 80, aquest musical amb llibret de Chris D’Arienzo ha estat nominat cinc vegades als premis Tony.

En Rock of Ages es representen un total de 28 cançons, incloent “Wanted Dead or Alive,” “The Final Countdown,” “We Built This City,” “Here I Go Again” i “I Wanna Know What Love Is.” L’espectacle, que es va estrenar a Los Angeles el 2006, es va traslladar al New World Stage de Broadway el 2009 gràcies al gran èxit que havia aconseguit. Més tard, la productora cinematogràfica New Line va portar la història al cinema buscant per a ella un fantàstic elenc d’actors que incloïen a Tom Cruise com a protagonista

.

Rock of Ages a Broadway

Actualment Rock of Ages es representa al Helen Hayes Theatre de Broadway. El musical explica la història de Drew i Sherrie: un gran somiador i una noia de camp que arriben a la famosa Sunset Strip de Los Angeles perseguint el seu somni. Per descomptat, sorgirà l’amor. Un club de rock sobreviu sota l’amenaçada amb el seu demolició per part d’un avariciós constructor desenvolupador de béns arrels. Els actors improvisen i interactuen amb el públic i aquest és un dels secrets de l’èxit que el xou està recollint a Broadway. La resta d’elements que han portat a la fama a Rock of Ages inclouen ardents tocs de guitarra, un escenari retro que evoca els clubs de striptease i un contingut d’allò més esbojarrat. Probablement sigui una bona ocasió per deixar els més petits a casa i gaudir d’aquest espectacle com en els vells i lliures temps, amb la teva parella o amb els amics. Endavant i … “Don’t Stop Believin,”!

English, French, Spanish

2 Responses to Rock of Ages: el rock pren Broadway

  1. ludoms 23 October 2014 at 7:51 pm #

    La película Rock of Ages me gustó mucho.

    • Erica 27 October 2014 at 1:03 pm #

      Sí, es genial, ¿verdad? De hecho, es una adaptación del musical de Broadway.Los derechos de la película se vendieron a la Warner Bros y New Line Cinema. Así que, si te gustó la película, ¡te recomendamos el musical ;)!

Leave a Reply

*