Restaurants a Broadway: sopar abans d’un espectacle

Le Bernardin - Restaurants on Broadway

Et ve de gust sopar alguna cosa abans de l’espectacle? Aquí tens una llista dels restaurants a Broadway més recomanats. Sabem que la zona de Broadway no és coneguda especialment pel seu menjar. No obstant això, els restaurants que us ensenyem més avall són boníssims. Com que aquesta ha de ser una nit ben especial et donem tots els ingredients perquè gaudeixis d’una bona vetllada abans de l’espectacle. Que aprofiti!

Le Bernardin

Estàs de sort. Just al centre del districte dels teatres hi ha un dels millors restaurants de Nova York. Le Bernardin és l’estrella dels restaurants a Broadway. Si aconsegueixes una reseva i estàs disposat a pagar-ne el preu, et serviran alguns dels millors plats que ofereix la ciutat i dels millors mariscs que ofereix el país.

155 W 51st St(212) 554-1515

Gordon Ramsay at The London

Potser Gordon Ramsay no és tant venerat com alguns xefs més famosos de la ciutat, però el seu menjar a l’estil francès/New American (cuina americana de plats elaborats) és deliciós i, a més, ell sí que sap com dissenyar un restaurant. El segon dels nostres restaurants a Broadway està situat just al centre del districte dels teatres, ideal per gaudir d’un bon sopar abans d’anar a veure un espectacle.

151 W 54th St
(212) 468-8888

Pure Thai Cookhouse

Dels molts llocs de menjar tailandès del Midtown West, aquest és, sense cap dubte, el que serveix els millors plats. Sorprenentment, una puntuació Zagat de 26 el situa al nivell d’alguns dels millors restaurants a Broadway i a tota la ciutat. Els preus, en canvi, són similars als que trobaries al tailandès de la cantonada.

766 9th Ave
(212) 581-0999

Empanada Mama

Empanada Mama és la primera ubicació d’un imperi en expansió a Nova York. Serveix un deliciós menjar llatinoamericà a baix preu i, gràcies a la seva rapidesa en el servei, podràs arribar a temps al teu espectacle. Una arepa, una empanada o tot un plat, només trigaran cinc minuts i posaran et deixaran un somriure que durarà hores.
763 9th Ave
(212) 698-9008

L’últim a la nostra llista de restaurants a Broadway és Del Frisco’s Double Eagle Steak House

Sembla que l’estranya estratègia publicitària de Del Frisco’s, amb grans anuncis en els vídeos dels taxis, està funcionant. Tot i estar sempre pleníssim, la cadena de la txurrasqueria se les arregla per mantenir la seva reputació d’un lloc amb molt d’espai, d’on els clients en surten satisfets i els aliments són sempre frescos. Si es tracta d’una impressionant realitat o només d’anuncis molt atractius, és difícil de dir, però la gent hi segueix anant i els bons comentaris segueixen arribant. Sigui com sigui, Del Frisco’s és, com a mínim, una bona possibilitat.

1221 Avenue of the Americas
(212) 575-5129

http://www.youtube.com/watch?v=ounxHiqm2Gs

English, French, Spanish

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

*