Parcs públics de Nova York amb connexió Wifi gratis.

Free Wifi at Union Square Park

Per què consultar el teu correu electrònic en un lloc tancat si ho pots fer ben relaxat des dels parcs públics de Nova York?

Madison Square Park

Madison Square Park és la llar de l’original Shake Shack: la famosa hamburgueseria de Danny Meyer. També és un parc frondós en una ubicació privilegiada. Amb taules per treballar, wifi gratuït i art públic, Madison Square Park és el lloc perfecte per a gaudir d’un dia assolellat.

23rd St i Broadway

Union Square Park

Aquest antic cementiri és la llar d’un mercat de grangers molt conegut. També l’escullen moltes vegades com a escenari per a actuacions musicals,  per a les manifestacions dels veïns i per a la pràctica del monopatí. Union Square va ser la seu de la primera Diada de la Terra el 1970 i constitueix una part important de la història de Nova York. I, el millor de tot, si t’entra la gana, pots creuar el carrer  fins al Whole Foods Market.

Al carrer 14 i Broadway

Battery Park

Dels parcs públics de Nova York, el Battery Park és el més antic. Dècades abans que es construís l’Estàtua de la Llibertat o Ellis Island, el Battery Park ja era a la costa sud de Manhattan. Va donar la benvinguda als nous americans al comtat i va mantenir l’artilleria col·locada per a protegir la ciutat. El parc té un monument a les víctimes de la SIDA, una commemoració al 11 de setembre, un restaurant de luxe i els transbordadors a l’Estàtua de la Llibertat i Ellis Island. Encara que no és tan conegut com altres parcs públics de Nova York, Battery Park és un lloc còmode i pintoresc per a visitar.

A l’extrem sud de Manhattan, a prop de l’estació South Ferry

Brooklyn Bridge Park: el futur dels parcs públics de Nova York

Començant des de baix del pont de Brooklyn i continuant cap al sud, el Brooklyn Bridge Park ofereix aire pur, espais oberts i unes vistes precioses. Tot i que encara està a mig acabar, ja compta amb un dels millors carrusels al país, amb un pavelló dissenyat pel cèlebre arquitecte Jean Nouvel i amb un servei de ferri fins a Manhattan. En el futur, el parc oferirà una zona de passeig en bot, pistes de bàsquet i jardins entre altres coses. De tots els parcs públics de Nova York, aquest serà sens dubte el més interessant. Per als que vulguin provar-lo i avançar feina al mateix temps, hi ha WIFI gratuïta a les galeries d’Pier 1, Pier 6, l’Empire Fulton Ferry i al carrer principal. Bona sort si et vols concentrar!

Main St a Plymouth St a Brooklyn

Astoria Park

Situat a l’East River entre els ponts Triborough i Hell Gate, Astoria Park ofereix fantàstiques vistes de la costa de l’East River. També ofereix bancs perfectament situats i moltes activitats. Hi ha un carnaval d’estiu que es completa amb passejades i jocs, una pista, i diverses canxes de tennis. També hi ha un quiosc de música, caminets per a passejar i la piscina més gran de la ciutat. Per a nosaltres, la principal atracció és que té la millor vista de tots els parcs públics de Nova York.

1st Ave. i 23rd St. a Astoria, Queens

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*