Nova York romàntica

Quan la gent pensa en ciutats romàntiques, les que primer li vénen a la ment són París, Venècia, Roma, i fins i tot Rio. Jo penso que Nova york hauria de ser al principi d’aquesta llista. La ciutat és, sens dubte, un dels llocs més romàntics del món. On, si no, podrien haver rodat Breakfast at Tiffany’s? I, qui seria King Kong si, en lloc d’haver pujat a l’Empire Estate s’hagués pujat a un bananer ? I, més recentment, us imagineu a Carrie Bradshaw buscant l’amor en algun altre lloc del planeta? El que té Nova York és un romanticisme de cinema. I , sens dubte , el millor lloc per aexperimentar-lo és a Central Park. Tots hem vist les imatges de les passejades a cavall pel parc i de les parelles agafades de la mà i patinant sobre l’estany amb l’Hotel Plaza al fons.  Bé, aquestes coses són realment romàntiques. Però és que en aquest parc hi ha molt més que això. Aquí teniu 3 suggeriments per passar un dia de cinema amb la vostra parella. Que el romanticisme us acompanyi!

1) Llogar una barqueta al Boathouse de Central Park ) 

Passar unes hores flotant al voltant del llac de Central Park, gaudint del paisatge i observant la fauna (i la gent!) és, a més d’romàntic un pla molt divertit. Al llac hi ha ànecs, cignes, i fins i tot grans agrons. Les barquetes es poden llogar al Loeb Boathouse de març a octubre (si el temps ho permet) entre les 10:00 i les .17:00 i han de ser retornades abans de les 18:30. Cada barca té capacitat per a 4 persones i costa $ 12 l’hora.

2) Llogar una góndola al Boathouse de Central Park 

Fa temps, els visitants del Central Park podien llogar una gòndola amb un autèntic gondoler venecià perquè els portés al voltant del llac. Tot i que això a la acutalidad ja no és possible, encara es pot llogar “La Fia de Venezia” (La filla de Venècia): una gòndola de Central Park importada directament de la ciutat italiana. Aquesta gòndola de 11 metres està disponible al cobert durant els mesos més càlids i es pot llogar fins a més tard que els pots de rems: fins a les 21:00 entre setmana i fins a les 22:00 els caps de setmana. A “La Fia de Venezia” hi ha lloc per 6 persones i el preu és de $30 l’hora. Per llogar-cal reservar. Aquest és el número: (212) 517-2233.

3) Un dinar romàntic al Lakeside Restaurant

Des que el Tavern on the Green va tancar, el Lakeside Restaurant Boathouse ha estat el lloc preferit del Central Park per “veure i ser vist.” A més, és un dels punts claus de la Nova York romàntica. Amb vistes al llac i la seva fauna, el restaurant és el lloc perfecte per gaudir d’un dinar o d’un sopar romàntic durant els mesos més càlids de la ciutat. Observar els pots de rems i veure passar la gòndola de tant en tant mentre un es relaxa a l’interior d’aquest oasi urbà és un pla d’allò més romàntic. (212) 517-2233.

English, French, Spanish

,

2 Responses to Nova York romàntica

 1. Lexe 2 June 2014 at 1:43 am #

  Bonjour ! J’aimerais manger au Lakeside pour le 1 Décembre, pour pouvoir me balader après dans Central Park. Pensez-vous que la cadre soit tout aussi beau en hiver qu’en été ? Merci beaucoup de votre réponse !

  • Erica 4 June 2014 at 10:10 am #

   Bonjour!

   Je peux vous assurer que Central park est magnifique quelque soit la saison et si vous avez de la chance vous aurez peut-être de la neige, ce qui rendra votre journée encore plus magique ! Alors, si vous avez l’occasion d’aller manger au Lakeside en décembre, n’hésitez pas une seconde et envoyez-nous des photos à votre retour 🙂

Leave a Reply

*