Nova York per a nens

Central Park Carousel

Hi ha moltes coses que es poden fer a Nova York si viatges amb nens. En aquest article us recomanem activitats per a tota la família. Que ho passeu bé!

 L’Observatori de l’Empire State Building

El mirador de l’Empire State Building s’aixeca 381 metres per sobre dels carrers de la ciutat. Ofereix una vista impressionant de l’àrea metropolitana de Nova York. Als nens els encantarà l’experiència. Això sí, prepara’t per a una llarga cua per entrar!

Tours per Nova York

Una visita guiada és una forma fàcil de tenir els nens contents, i pendre’s un merescut descans mentre es gaudeix de la ciutat de Nova York. Viatjar al pis de dalt d’un autobús descobert mentre el guia t’ensenya els punts més importants de Nova York és un pla perfecte. Un tour Harlem i una Missa Gospel també deixaran els més petits bocabadats mentre aprenen coses sobre la història i la cultura de Nova York.

Llocs de rodatge de cinema i televisió a Nova York

Als nens els encantarà visitar els escenaris de pel·lícules i els programes de televisió que més els agraden, com ara Spiderman i Men in Black. Els conductors de la visita seran actors i actrius de Nova York i contaran als visitants totes les xafarderies que coneguin sobre els famosos.

El Zoo del Bronx 

El zoo urbà del Bronx és un dels més grans del món. Cobreix 1.072417 quilòmetres quadrats i compta amb més de 4.000 animals d’unes 650 espècies diferents. Els encantarà i a tu també!

El Zoo de Central Park

Si bé no és tan gran com el del Bronx, el zoològic de Central Park té un encant especial. Compta amb una selva tropical interior, una colònia de formigues talladores de fulles, una casa per a pingüins i una piscina d’ós polar. En aquest espai de 667.000 metres quadrats també s’hi coordinen programes de cria d’algunes espècies en perill d’extinció.

Els cavallets de Central Park

És el quart carrusel que s’instal·la al parc des de 1871. Aquest monument de la ciutat de Nova York presta servei a més de 250.000 genets cada any. El passeig restaurat és molt popular entre els nens, i obre tots els dies d’abril a novembre i de 10:00 a 18:00, si el temps ho permet

Veure un espectacle de Broadway

Tot i que no tots els espectacles de Broadway són per a nens, n’hi ha alguns que han estat pensats específicament per a ells. És el cas de El Rei Lleó,  Matilda,  Cenicienta  o Newsies. Tota la família podrà gaudir d’aquests espectacles i fins i tot es poden aconseguir bons descomptes a la web.

Jardí Botànic de Brooklyn

Fundat el 1910, el Jardí Botànic de Brooklyn dóna la benvinguda a més de 900.000 visitants cada any al seu espai de més de 30 hectàrees. La col·lecció de plantes inclou pavellons de plantes de clima temàtic, un Museu del Bonsai i una casa per a plantes de ferro fos i vidre.

Serendipity3

Recórrer la ciutat en família pot ser esgotador, però si els dius als nens que al final del dia van a anar al Serendipity, les coses canvien. Serendipity és tota una institució a Nova York gràcies a la seva opulent gelat de cirera i els seus toppings.

New York Pass

El New York Pass ofereix passis de 1, 2, 3, 5 i 7 dies que donen accés il · limitat als principals llocs d’interès de Nova York, incloent les aptes per a nens. Fes-hi una ullada!

English, French, Spanish

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

*