Nova York gai: llocs dedicats a gais i lesbianes

Big Gay Ice Cream Shop

Has experimentat alguna vegada la Nova York gai? Per exemple, has provat els gelats més representatius de la Nova York gai? O, has estat al museu per a gais i lesbianes de la ciutat? Si no és així, és el moment de començar!

Big Gay Ice Cream: una icona molt dolça de la Nova York gai

Aquesta gelateria del barri d’East Village, a Manhattan, va ser fundada després del gran èxit del seu predecessor, el Big Gay Ice Cream Truck: un dels camions ambulants de luxe que es dediquen a la venda de menjar i que criden l’atenció dels vianants als carrers de Nova York. Aquest en particular, és una icona de la Nova York gai i ofereix sabors únics com dolç de llet salat (en diuen “Salty Pimp”). Els seus fundadors, Doug Quint i el seu company Bryan Petroff s’han guanyat una reputació a la zona. A la seva ubicació permanent a l’East Village sempre tenen cua i, gràcies al camió, porten la gelateria ambulant a tota la ciutat.

125 E 7th St

http://www.youtube.com/watch?v=4GWyGsSH_RQ

Leslie-Lohman Museum of Gay and Lesbian Art

El Leslie-Lohman Museum of Gay and Lesbian Art és el primer museu dedicat a la comunitat gai i lesbiana de la història. Manté una col·lecció permanent i presenta diverses exposicions cada any. El museu també compta amb una biblioteca de més de 2.000 volums a disposició del públic. Un lloc imprescindible si vols conèixer els secrets i la història de la Nova York gai.

De dimarts a diumenge, de 12:00 h. a 18:00 h. Gratuït.

212-431-2609

26 Wooster St

Westway

Aquest popular lloc de reunió no atrau només els que busquen la Nova York gai: el Westway és el local on tots els dimarts coincideixen estudiants d’art, transsexuals, estrelles de la moda i, de vegades, fins i tot Lena Dunham (autora de la sèrie de televisió nord-americana “Girls”). Potser et farás una idea de com és el Westway si t’explico que sovint el comparen amb la llegendària discoteca neoyorkquina Studio 54.

Dimarts a les 22:00 h.

75 Clarkson St.

La festa “Scissor Sundays” al The Rusty Knot

La icona de les lesbianes JD Samson va cofundar aquest esdeveniment mixte tan representatiu de la Nova York gai el juny passat. Seguint l’exemple de l’èxit de les festes que s’organitzaven a la tarda a Fire Island (una illa de Nova York, al sud de Long Island), aquesta festa anomenada “Scissor Sundays” té lloc els diumenges a les quatre: prou d’hora com per presenciar la posta de sol. A The Rusty Knot tenen unes vistes privilegiades per gaudir de l’espectacle.

Diumenges a les 16:00 h.

425 West St.

El àtico al Copacabana

La festa gai setmanal al terrat del bar Copacabana va començar el 2011 i ha estat un èxit des de llavors. El sostre de vidre compta amb tres bars, un sostre retràctil i servei de begudes. Tot i que això no és res comparat amb la pista de ball gegant amb què compta el local.

Els divendres a les 23:00h.

760 Eighth Ave.

Els divendres al Phoenix

Des de l’any passat, que va canviar de propietari i va ser lliurat al promotor Michael Cohen i al publicista DJ Marc Holcomb, Phoenix és un dels millors llocs on passar les nits dels divendres. Uneix-te a la moda jove i a la gent creativa i vesteix-te tan bé com et sigui possible.

Divendres a les 22:00h.

447 E. 13th St.

The Dalloway

The Dalloway és l’únic local exclusivament per a lesbianes que tenim en la nostra llista. Acull un gran grup de lesbianes vestides de forma molt elegant que van a The Dalloway per a prendre alguna cosa i per sopar els dies d’entre setmana. No obstant això, el dia en què aquest local està més concorregut és el dijous. Les propietàries Kim Stolz (del reality show America Next Top Model) i Amanda Leigh Dunn (del reality The Real L Word basat en l’exitosa sèrie de televisió L Word) atreuen el públic com només els participants d’un reality show saben fer-ho.

525 Broome St.

English, French, Spanish

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

*