Motown representarà la seva última actuació

Si t’agraden els Jackson 5, Stevie Wonder, Diana Ross i Marvin Gaye, aquest espectacle és per a tu! El musical de Broadway Motown The Musical  et farà tornar als orígens dels les cançons de Motown i et desvetllarà tots els secrets de la exitosa carrera de Berry Gordy.
Amb 2 hores i 45 minuts el musical et farà reviure no menys de 60 cançons i gràcies a l’enorme talent de tot l’elenc, creuràs que estàs escoltant a les veritables estrelles del Soul.
Aquest musical és més que un espectacle: és un concert en viu dels més famosos cantants dels anys 60 i 70 i és una gran oportunitat de poder escoltar a Michael Jackson cantant “I Want You Back” i “I’ll be there” . El joveníssim actor que interpreta Michael Jackson s’assembla i sona tan semblant a ell que és difícil creure que estem en 2014 …
Diana Ross participa en l’espectacle gairebé des del principi fins al final i et sorprendran seva bellesa i la seva veu tan única. En algun moment durant el musical, fins i tot parla amb el públic. Camina a través de les files i tria a una persona perquè entri amb ella a l’escenari i cantin juntes. Com solia fer en els seus concerts!
També descobriràs que Marvin Gaye va ser un rebel i que mai va voler que ningú decidís quines cançons havia de cantar. Tots sabem que aquest home era guapo i molt seductor però amb el musical Motown, a més, som testimonis de discussions reals que solia tenir amb Berry Gordy, que volia que simplement fos un noi guapo i evitar que cantés contra el racisme i tot tipus d’injustícies. Per descomptat, podràs escoltar una de les seves cançons més emocionants: “What ‘s going on” i no hi ha dubte que t’emocionarà.

No esperis per comprar les teves entrades: Motown representarà la seva última actuació a Broadway el 18 de gener del 2015!

És una veritable llàstima, però el musical Motown representarà la seva última actuació el 18 de gener de 2015, segons ha anunciat fa poc.
Si tens l’oportunitat d’estar a Nova York abans de mitjans de gener, no esperis un segon i compra les teves entrades per al musical Motown por Internet , perquè qui sap quan tindràs una altra oportunitat d’escoltar tants èxits en un mateix espectacle!

 

English, French, Spanish

One Response to Motown representarà la seva última actuació

  1. movie apps for android 1 December 2015 at 6:02 pm #

    I am genuinely thankful to the owner of this site who has shared this fantastic piece of writing at at this time.

Leave a Reply

*