Menjar al famós restaurant de Seinfeld a Nova York

Monks cafe group screenshot

No cal ser fan de la famosa comèdia dels anys vuitanta Seinfeld per gaudir del seu deliciós esmorzar típicament americà. Jo diria que només els pancakes (creps) amb mantega i xarop, acompanyats de bacó, són motiu suficient per anar al restaurant d’en Tom que va inspirar la cafeteria de la serie.

 

Menjar al famós restaurant de Seinfeld és tota una experiència

Dit això, dinar al famós restaurant de Seinfeld és una experiència molt divertida per un fan, perquè és com entrar en la comèdia des del moment en què el taxi et deixa davant de la façana del menjador de Monk. El mateix on Jerry, Elaine, Kramer i George solien passar l’estona per xerrar sobre qualsevol tema, prendre cafè descafeïnat i cruspir-se grans amanides.

Així que això va ser exactament el que vam fer un dia que ens va agafar amb pluja a Nova York. Vam decidir que necessitàvem omplir bé la panxa abans del nostre  Tour  NYC de compres Outlet  i vàrem parar un taxi groc. Menjar a Seinfeld va resultar ser una excel·lent elecció i una experiència molt especial per explicar als nostres amics – o per escriure en un bloc 😉

Vàrem escollir una taula al costat de la finestra, perquè els tamborets del bar estaven ocupats, majoritàriament per homes que devoraven el seu primer o segon àpat del dia. Com que teníem una mica de pressa vàrem demanar el primer que ens va cridar l’atenció del menú: una truita vegetariana per a la meva amiga i una generosa porció de pancakes per a mi. El cafè, servit amb una petita gerra de llet, era una mica aigualit pel meu gust, però també ens van servir una mica de suc de taronja per acompanyar el menjar. La cambrera era molt amable, a més de ràpida, i tot l’esmorzar va costar menys de $ 6 per a cada un. (Més la propina de $ 1,50, clar!). El caixer estava assegut darrere d’un petit escriptori davant d’un quadre molt antic. ¡Igual que en un episodi de Seinfeld! Així és exactament com m’imaginava el lloc i no em va decebre. Va ser la millor manera de començar el dia i també el millor esmorzar de la meva estada a Nova York!

Nota: Per capturar el moment i fer fotografies, no oblidis preguntar al personal si accepta ser fotografiat. De fet, quan vàrem pagar la factura, li vàrem preguntar al caixer si podíem fer-li una foto i aquest amablement però amb fermesa, ens va demanar que no ho féssim. Per ser justos, han d’estar una mica cansats dels fans de Seinfeld i probablement només deuen voler fer la seva feina tranquil·lament com la resta de nosaltres.

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*