Lloguer de bicicletes a Nova York, Citibike

Citibike

Lloguer de bicicletes a Nova York

Seguint l’exemple de ciutats com Londres i Barcelona, s’ha instituït un porgrama de lloguer de bicicletes a Nova York. Citibike, patrocinat per Citibank, ha proporcionat milers de bicicletes per a ús públic per a un període de temps curt. És perfecte per visitar la ciutat i, combinat amb un tour on s’expliquin els punts més importants Nueva York farà que et moguis com a casa en menys d’un dia. Les bicicletes estaran disponibles en centenars d’estacions al voltant de la ciutat. Cada estació tindrà un quiosc de pantalla tàctil, un mapa de la zona i un sistema de connexió que facilitarà el pagament i les bicicletes.

Els fonaments del lloguer de bicicletes Citibike

Tot i que encara és en la seva primera etapa, quan acabi el programa de lloguer de bicicletes a Nova York, els funcionaris esperen oferir 6000 bicicletes en 330 estacions. Els usuaris podran comprar abonaments de 24 hores o de 7 dies amb increments de 30 minuts per viatge amb la targeta de crèdit o de dèbit. Els que prefereixin pagar la tarifa de $ 95 l’any comptaran amb un màxim de 45 minuts per trajecte.

Llogar i retornar les bicicletes

Per  a fer servir una bicicleta, només cal comprar un abonament en qualsevol quiosc de lloguer Citibike. A continuació, haureu d’introduir el codi del trajecte en qualsevol aparcament de bicicletes. S’aplicarà una retenció de seguretat de $101 en la targeta de crèdit durant el temps que tingueu la bicicleta. Els socis anuals tindran una clau que poden inserir en tots els aparcaments de lloguer de bicicletes a Nova York. Per a retornar les bicicletes es podrà buscar la millor ubicació utilitzant un mapa d’estacions o l’aplicació Citibike. Si una estació és plena, es pot sol·licitar un crèdit de 15 minuts que et donarà l’oportunitat de trobar una altra estació.

La bicicleta

La Citibike està fabricada a partir d’una estructura d’alumini. Compta amb una palanca de canvis de 3 velocitats al manillar. Els pneumàtics resistents a les perforacions s’omplen amb nitrogen perquè romanguin inflats durant més temps. El el seient encoixinat es pot personalitzar ajustant-li fàcilment cap amunt o cap avall perquè sigui més còmode. Per a la teva seguretat, la bicicleta té reflectors i llums LED davanteres i posteriors que centellegen quan la bicicleta està en moviment. Finalment, però no menys important, una armadura i una corretja elàstica et permetran protegir les bosses a la part davantera de la bicicleta.

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*