L’experiència més moderna en l’enllustrat de sabates

Com molts de nosaltres sabem, un enllustrat regular no només manté les nostres sabates com si fossin noves, sinó que, a més, augmenta la seva vida útil. Fins ara, trobar un enllustrador de sabates que exercís aquesta funció semblava una tasca complicada, però des que han obert Star Shine, això ha canviat – al menys per als que hi estiguin interessats.

L’ experiència més moderna en l’enllustrat de sabates

Autoconsiderada com “l’experiència més moderna en l’enllustrat de sabates”, Star Shine NYC comta amb còmodes cadires de cuir, amb televisor de pantalla plana i, per descomptat, amb la lluentor de les elegants dames Star Shine que efectuen l’enllustrat. Segons el seu propietari Kevin White Jr. l’espai és “un lloc per descansar i relaxar-se”.  I sí que es relaxen, els clients, sí: mentre els enllustren les sabates i observen les noies de Star Shine fer el llustrat vestides amb aquella roba tan lleujera!

Altres Serveis

Aviat també oferiran vi i cervesa als seus clients. L’experiència   to be offering beer and wine to its customers, l’experiència d’enllustrador  actualitzada és perfecta per als analistes de Wall Street que treballen a prop i fins tard , o per a aquells que tan sols desitgen que una dona molt bonica i vestida amb uns shorts ben curts de cuir negre doni llustre a les seves sabates. En fi, segur que és més a prop que el club de striptease i, a més, obre en horari diürn. Prefereixes quedar-te a l’oficina? Per 10 o més sessions d’enllustrat, Star Shine anirà fins on tu estiguis!
40 New Street, Manhattan (a pocs carrers de la Borsa de Nova York)
917-392-3990

English, French, Spanish

, ,

2 Responses to L’experiència més moderna en l’enllustrat de sabates

  1. Thom 22 January 2014 at 7:15 pm #

    Bonjour à toi !

    Tu as une idée des tarifs pratiqués?

    Bien à toi,

    Thom

Leave a Reply

*