Les millors hamburgueses de Nova York

Five Napkin Burger

Cruixents, saboroses, amb o sense extra de formatge i grans. Molt, molt grans. Així són les millors hamburgueses novaiorqueses. I aquests són els llocs on les serveixen. No et perdis aquesta llista amb les millors hamburgueses de Nova York i que gaudeixis del clàssic nord-americà!

Burger Joint (A l’interior de l’Hotel Le Parker Meridien)

Trobaràs el Burger Joint amagat dins del vestíbul de l’exclusiu Hotel Le Parker Meridien. Allà et serviran unes de les millors hamburgueses de la ciutat. Malauradament, això no és un secret, així que prepara’t per a una cua bastant llarga. No obstant això, si aconsegueixes taula, les hamburgueses i l’enfocament personalitzat del local, valen la pena.

118 W 56th St.
212-708-7414
o
33 West 8th Street
212-432-1400

Corner Bistro

Corner Bistro sempre té les hamburgueses millor classificades de Nova York. No tenen l’aspecte típic de les hamburgueses, però sí un sabor únic. Hauràs de provar-les per entendre per què estan considerades unes de les millors hamburgueses de la ciutat. El local original és al West Village i sol estar bastant ple, però al de Long Island City hi ha menys gent.

331 West 4th Street
212-242-9502
o
47-18 Vernon Blvd. a Long Island City
718-606-6500

Shake Shack

El famós xef Danny Meyer va obrir el seu primer local Shake Shack el 2004 i, des d’aleshores, n’ha obert molts altres. En l’últim recompte, sumaven 7 a Nova York, 11 als EUA, fora de la ciutat, i 7 fora dels EUA La ubicació original dins del Madison Park és la més bonica. De fet, és encantadora. Però no ens enganyem, les multituds no hi són per la ubicació, sinó per les hamburgueses. Shake Shack també ven flams i vins, el que converteix l’experiència en un luxe de menjar ràpid amb un estil europeu. Té establiments a tota la ciutat.

5 Guys

Tot i que no és exclusiva de Nova York, aquesta cadena compta amb unes de les millors hamburgueses de la ciutat. També estan boníssimes les empanades amb dolços i les pastes que ofereix. I els farcits! A més, et donen cacauets gratis per picar mentre esperes. Tot això els ha fet guanyar les qualificacions superiors de Zagat en més de 1000 localitats als EUA. Establiments a tota la ciutat.

Five Napkin Burger

La hamburguesa “Five Napkin ” está hecha con 300 gramos de carne fresca molida. La acompañan con queso Gruyere, cebolla caramelizada y alioli de romero. Comenzó como uno de los platos del el menú del  Nice Matin,  en el Upper West Side, pero la hamburguesa se hizo tan famosa que los propietarios crearon toda una franquicia de restaurantes para ella. Five Napkin Burger también ofrece otras seis clases hamburguesas, patatas fritas y aros de cebolla, ensaladas, sushi y mucho más – todo buenísimo. Tienen varios establecimientos en toda la ciudad.

English, French, Spanish

,

No comments yet.

Leave a Reply

*