La Ventafocs a Broadway

cinderella

Vet aquí una vegada… la Ventafocs a Broadway. Aquest desig és una realitat des de l’any 2013, quan la Ventafocs es va representar per primera vegada al Teatre Broadway. Va ésser gràcies al toc de vareta de Douglas Carter Beane, que va redactar una versió actualitzada de la història de la criada que es va transformar en princesa i li va donar al conte de Charles Perrault  un enfocament molt més actual.

El nou conte de la Ventafocs a Broadway

Ella, més coneguda com la Ventafocs, continua vivint sotmesa a la seva malvada madrastra. No obstant això, la protagonista de la nova versió ja no és una víctima passiva dels esdeveniments, sinó una noia intel·ligent i conscient de les injustícies socials. Topher és el príncep del regne. Els seus pares han mort, deixant el govern en mans d’un primer ministre malvat que el manipula i que oprimeix el poble. Ventafocs assumeix el paper de rescatadora d’un príncep blau una mica lent de reflexos que necessitarà el seu ajut per a adonar-se’n de la pobresa a la qual està sotmès el seu poble. El rebel Jean-Michel és un personatge nou enamorat de la germanastra de la Ventafocs, Gabrielle. Tots dos intentaran enderrocar el govern.

Així doncs, el conte de fades es modernitza i s’adapta a les noves generacions. No obstant això, manté els elements clàssics característics més coneguts, com ara la sabata de vidre, el carruatge, la carabassa i el ball de màscares.

Amb música de Richard Rodgers i lletra d’ Oscar Hammerstein II, aquesta nova Ventafocs és fresca, intel·ligent, contemporània i molt divertida. L’adaptació de Broadway inclou cançons de la versió televisiva com ara “In My Own Little Corner,” “Impossible/It’s Possible”, “Do I Love You Because You’re Beautiful?” i “Ten Minutes Ago”.

Si ets un somiador empedreït, molt romàntic i d’aquest temps, prepara el teu millor vestit i deixa que Broadway exerciti la seva màgia. La increïble transformació de la Ventafocs et sorprendrà de nou!

French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*