Kinky Boots, el musical de Broadway

Kinky Boots, el musical de Broadway  ha guanyat un total de sis premis Tony, incloent el de Millor Musical i millor banda sonora. I no és d’estranyar.

La partitura està escrita per la guanyadora del Grammy Cindy Lauper (“Girls Just Wanna Have Fun”). Els escenaris són espectaculars i estan cuidats al detall. L’orquestra de dotze peces interpreta cançons que aixequen l’ànim: Price & Son Theme, The Most Beautiful Thing, Take What You Got, The Land of Lola, I’m Not My Father’s Son, Everybody Say Yeah i What a Woman Wants entre d’altres .

La història

La trama és una adaptació del llibre escrit per Harvey Fierstein i està basada en la història real de Steve Pateman i la companyia WJ. Brooks Shoe. Es desenvolupa en una petita i tancada ciutat británca, en la qual el jove Charlie Prince (Stark Sands) hereta una fàbrica de sabates del seu pare. El negoci està gairebé en ruïnes, però Charlie vol salvar el llegat del seu pare.

És llavors quan Lola (Billy Porter) entra en escena. Lola és una extravagant Drag Queen que canviarà la perspectiva de Charlie i aconseguirà que deixi enrere els seus prejudicis. L’estranya parella resulta ser, a més la clau per rellançar la fàbrica amb un producte que els porta a l’èxit: unes botes pensades especialment per Drag Queens; això és capaços de suportar el pes d’un home.

Un complement de luxe

La tolerància sexual i la humanitat tant de les Drag Queens com dels “patans racistes” són un complements de luxe per a aquest musical fresc, humà i, sobretot, molt, molt divertit.

 

English, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*