Hotels econòmics a Nova York

Jane Hotel

Un viatge a la ciutat de Nova York pot ser una experiència molt romàntica – Excepte, és clar de si es tracta d’un luxe que no pots permetre’t! Si estàs buscant un bon lloc per allotjar-te i que sigui a bon preu, aquí tens una llista amb hotels econòmics a Nova York i que, a més, compten amb bones crítiques dels seus hostes. Així no renúncies a res! ;). Perquè, allotjar en un hotel de luxe no farà que sorgeixi l’amor, Però tu sí!

hoteles baratos

Airbnb ofereix tot tipus d’opcions per allotjar-se: Des de llogar l’àtic d’algú, a una habitació en un pis compartit o fins i tot un espai al sofà. Només has d’anar a la pàgina web i introduir les criteris per veure què hi ha allà fora. N’hi ha d’altres, però Airbnb és el més original.

Hostelworld

Si vols trobar alguna cosa realment barata, no busquis més. A Hostelworld pots reservar un alberg per 30 o 40 dòlars la nit i la pàgina web t’ajudarà a triar el més adequat. Només has d’anar a la pàgina i introduir els criteris per veure què hi ha disponible. Airbnb també té algunes opcions molt, molt barates. No obstant això, és possible que també vulguis fer una ullada a aquest.

The Gershwin

El Gershwin ofereix diversió, ambient artístic i una ubicació decent. Pots escollir entre habitacions compartides, habitacions estàndard amb banys en suite i fins i tot suites completes. Totes les opcions tenen preus molt raonables. The Gershwin està situat a Murray Hill, al carrer 27 amb la Cinquena Avinguda.

The Pod Hotel (Vídeo de The Pod Hotel)

El Pod Hotel és la primera parada per a molts visitants europeus. Les habitacions són petites i els banys són compartits, però els preus són bons i està decorat amb molt d’estil. Totes les habitacions compten amb estacions de connexió per a MP3 i regulació d’il·luminació. Fes un cop d’ull a les seves dos ubicacions: la del carrer 39 i la del carrer 51.

L’hotel The Jane

The Jane és un altre hotel amb molt d’estil. Les habitacions són petites i els banys són compartits, però la ubicació és realment fantàstica. Està al West Village, a uns carrers de distància del districte Meatpacking. També hi ha habitacions amb bany privat, llits més grans i fins i tot amb vistes, però són més cares.

English, French, Spanish

,

No comments yet.

Leave a Reply

*