Happy Hour al centre de Nova York

The Bourgeois Pig courtesy of livingthelist.com

Happy Hour al centre de Nova York: descomptes en begudes!

Com qualsevol novaiorquès et podrà confirmar, hi ha una trencament cultural entre la part alta i el centre de la ciutat. Si la part alta (Uptown) fos un trage, el centre (downtown) serien uns texans de disseny. Si la part alta fos un sopar energètic, el centre seria un dinar orgànic amb productes locals. A continuació et mostrem la nostra selecció dels millors happy hour al centre de Nova York. Si no estàs familiaritzat amb el terme, happy hour es refereix a certes hores al dia, normalment de 16:00 a 18:00 en què es poden trobar descomptes especials en les begudes. Hi ha molt camí per recórrer per sota del carrer 14, però aquí tens un bon començament.

The Bourgeois Pig

Aquesta cova d’estil victorià ha acollit gran part de celebritats en els últims anys. Només d’entrar veuràs per què. El seu mobiliari a l’estil bordell de luxe i la seva il·luminació faran que vulguis beure i relaxar-te. Els còctels de xampany i els seients íntims són perfectes per a ocasions romàntiques o per a cites. Els dilluns i dimarts, durant la happy hour ofereixen un 50% de descompte en totes les ampolles de vi. Això també ajuda a ambientar-se! Els caps de semana, de 5 a 7 de la tarda, ofereixen el mateix descompte.
111 E 7th Street
(212) 475-2246

Cowgirl

Com altres zones capdavanteres, aquest bar restaurant del West Village s’omple cada vegada més a mesura que avança la nit. Una mica més aviat, però, durant la happy hour (de 15:00 a 18:00 de diumenge a divendres), les canyes a $4 i els margaritas granissats seran tots teus a meitat de preu (a $4,25 el de la casa ja $ 5,50 per als de sabors). També és interessant l’ampli menú de menjar casolà texà. Pots prendre alguna cosa a la part del davant o anar a un lloc més tranquil que tenen més endins. Fes un cop d’ull a la botiga per a les joguines i records pel camí!
519 Hudson Street

(212) 633-1133

Yucca Bar

El Yucca Bar és molt popular al centre de Nova York. La happy hour és de 13:00 a 20:00 de dilluns a divendres. Per $7 tens un mojito, sangria, caipirinha o un margarita. També tenen cervesa de totes classes. La de barril costa 4 dòlars. A mesura que es fa tard el Yucca Bar es comença a omplir bastant. Si arribes d’hora o si tens la sort d’aconseguir una taula, també pots demanar un menú de menjar llatí. Els diumenges tenen els tacos a meitat de preu i els dimarts, les tapes també estan a meitat de preu fins a les 20:00.
111 Avenue A
(212) 982-9533

Jadis

Dilluns a la nit, per al happy hour, pots visitar aquest romàntic bar de vins de la ciutat de Nova York i gaudir d’ampolles de vi de més de $40 a meitat de preu! També tenen plats de formatges francesos. Jasis està al Lower East Side i ofereix als clients vins provinents de petites vinyes de tot el món. Prepara’t per a una vetllada relaxada i a meitat de preu, amb música jazz sonant de fons!
42 Rivington Street (Entre Eldridge y Forsyth Sts)
(212) 254-1675

Verlaine

Batejat en honor al poeta francès Paul Verlaine, aquest bar del Lower East Side és l’últim de la nostra selecció happy hour al centre de Nova York. Ofereix còctels de fusió a preus de ganga. De 17:00 a 22:00 cada dia tenen Lychee martinis, Sangria, “Bloody Marys vietnamites” i fins vi blanc i negre de la casa i còctels bàsics per només $5. Les ampolles de Yuengling costen $3. Els diumenges i els dilluns, tenen el mateix menú però per $4 en lloc de $5. Quant al menjar del bar, sempre tenen un deliciós i variat assortiment de menjar asiàtic.
110 Rivington Street (Entre Essex St y Ludlow St)
(212) 614-2494

English, French, Spanish

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

*