Escapades des de Nova York

New York Getaways: Hudson Valley

No podem imaginar que algú pugui esgotar les possibilitats en una ciutat com Nova York. Però si ja li has tret tot el suc a la ciutat o si et ve de gust un descans, a continuació t’oferim algunes opcions per fer escapades des de Nova York que poden ser un bon complement per al teu viatge.

La New York Rennaissance Faire

Només a 56 quilòmetres de la ciutat podràs fer una visita ni més ni menys que a l’Anglaterra isabelina. És un parc per als més petits en què tota la família gaudirà d’una aventura en la qual els nens podran descobrir jocs del segle XVI, fer manualitats, veure artesania, i gaudir de la música, el menjar el ball i fer agradables passejades.

El Hudson Valley

L’històric Hudson Valley té molt a oferir. Un podria passar setmanes explorant les seves mansions, galeries i restaurants. És una excursió interessant i també és per a totes les edats.

Las montañas Catskill

Les Catskills són una cadena de muntanyes al sud-est de l’Estat de Nova York, situades a uns 160 quilòmetres al nord-oest de la ciutat de Nova York. És una bona opció si cerques natura i activitats com la pesca, esquí de fons o senderisme i per sortir de l’enrenou de la ciutat.

Atlantic City

Amb 12 casinos, un passeig marítim, un parc d’atraccions i molt més, aquesta platja de la ciutat té alguna cosa per a tots. Un bon pla per a una excursió!

Washington, DC

A més de ser la capital del país, Washington DC té molts monuments interessants, i alguns dels millors museus del món.

Woodbury Commons

Interessat en un dia de compres fora de la ciutat? Woodbury Common compta amb la major col·lecció d’outlets de roba de disseny del món, amb més de 200 botigues que venen primeres marques i amb descomptes que van des d’un 25% a un 65% dels preus dels minoristes. Si vols arribar-hi de forma senzilla, fes click aquí.

Altres escapadas des de Nova York

Si les excursions de més amunt no et convencen, prova amb una visita a Philadelphia o a Boston. També són molt bones opcions!

I tu? Coneixes una excursió que es pugui fer des de Nova York i ens la vols recomanar? Explica’ns-ho!

English, French, Spanish

, , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

*