Entrades per a musicals de Broadway: part 1 de 3

Broadway, que vinc!

Si ja has decidit quin espectacle anar a veure quan facis el teu viatge a Nova York, ja només et queda triar on compraràs les teves entrades per a musicals de Broadway. Aquí tens unes quantes dades que potser t’ajudin en la teva decisió.

Tres dades sobre les entrades per a musicals de Broadway que cal tenir en compte

1. Els teatres de Broadway assignen els millors seients disponibles seguint un rigorós ordre de compra. Per això, com més aviat compris les teves entrades per a musicals de Broadway, millors butaques t’assignaran.

2. Els novaiorquesos són bastant assidus al teatre i solen comprar entrades per a musicals de Broadway amb antelació per aconseguir millors ubicacions al millor preu.

3. És freqüent que els espectacles de Broadway més famosos esgotin les seves entrades dies abans de la data de representació.

Per això, si vols tenir el mateix accés als millors seients que els autòctons i vols estalviar el disgust de veure el cartell de “esgotat” penjat a la taquilla després de passar per una llarga cua, et recomanem que compris les teves entrades per a musicals de Broadway amb antelació al teu viatge a través d´Internet.

Tant si et decideixes per una opció com l’altra, un cop tinguis les teves entrades, prepara’t per passar una nit única. Hi ha una raó per la que gent de tot el món va a veure un espectacle de Broadway durant el seu viatge a Nova York. Això passa nit rere nit des de fa més d’un segle, fins al punt que la visita a un dels famosos teatres de Broadway s’ha convertit en una parada tan imprescindible com pujar a dalt de l’Empire State. I és que, assistir a un espectacle de Broadway és una experiència única i irrepetible que es conserva com un dels millors records d’un viatge a Nova York. Així que, amunt el teló i que et diverteixis!

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*