Entrades per a musicals de Broadway: part 3 de 3

tkts

Opció de última hora per a musicals de Broadway amb despcompte

3 – Tkts: entrades per a musicals de Broadway amb descompte

És possible que encara no t’hagis decidit o que el preu de les entrades dispari el pressupost que havies previst. Sigui per un motiu o per l’altre, potser prefereixes comprar les teves entrades per a musicals de Broadway, un cop ja hagis arribat a Nova York i sacrificar una mica la ubicació a canvi d’un major descompte. Fins i tot, pot ser que prefereixis comprar les entrades el mateix dia de l’espectacle, perquè no tens els plans molt definits.

Doncs bé, si et trobes en aquesta situació, hi ha una opció que et permetrà aconseguir grans descomptes. Es tracta de Tkts. El seu estand de venda està situat a Times Square. Aquesta botiga ofereix descomptes de fins al 50% per a espectacles en el mateix dia. Per això, si no us importa quin espectacle veureu (no venen entrades per a tots els musicals) i si us sembla bé qualsevol localització dels seients, Tkts és una molt bona opció. Serà millor que hi aneu amb una mica de temps, perquè que haureu de passar per una llarga cua (al mig del trànsit), però tenen molt bons descomptes si un és flexible en alguns aspectes. Això pot semblar sarcàstic, però no ho és – Tkts és l’opció perfecta si realment no t’has decidit per un espectacle en concret i no et preocupen els seients, temps d’espera, etc.

El que normalment recomanem als nostres clients és que comprin un o dos espectacles importants que realment estiguin desitjant veure amb nosaltres. Tindran un bon descompte però compraran amb temps suficient com per tenir bona ubicació. I si volen veure altres espectacles en què els seients són tan importants per a ells, la taquilla de Tkts és molt bona opció per un matí o una tarda extra.

Així que no hi ha excusa per gaudir dels descomptes i dels musicals de Broadway!

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*