Els restaurants més romàntics de Nova York

Des que va tancar Tavern On The Green a finals de 2009, els restaurants més romàntics de Nova York es disputen el títol de guanyador. Els cinc que publiquem  són grans adversaris. Així que assegura’t de reservar amb molta antelació i no t’oblidis la cartera. Et farà falta!

One If By Land, Two If By Sea

El primer dels restaurants més romàntics de Nova York té la reputació de ser el lloc idoni per fer una proposta de matrimoni. Seria bona idea combinar la vetllada romàntica amb un espectacle de Broadway que t’ajudi a crear un ambient màgic per a aquesta nit especial. One IF By Land, Two If By Sigui deu el seu nom al poema sobre l’històric passeig de Paul Revere durant la Revolució Americana. Només aquest detall ja ens anticipa que és un lloc especial. Situat a l’antiga cotxera de l’ex-vicepresident Aaron Burr, el restaurant utilitza l’entorn per crear un ambient màgic en un context històric. La seva cuina contemporània francesa-americana és molt reconeguda i recomanem especialment la seva carn Wellington.
17 Barrow St
212-255-8649

El River Cafe

El River Cafe ofereix unes vistes impressionant del centre de Manhattan. Però no són només les vistes el que el converteixen en un dels restaurants més romàntics de Nova York. La seva New American cuisine ha conquerit el paladar dels comensals i ha guanyat nombroses distincions, incloent la cobejada estrella Michelin. El restaurant ha produït xefs que són autèntiques celebritats, entre ells Larry Forgione i David Burke. Tot i que, com comprovareu, el River Cafe no necessita ajuda, els homes han de contribuir al distingit ambient del local vestint jaqueta.
1 Water Street, Brooklyn
718-522-5200

Eleven Madison Park (Video)

Eleven Madison Park ha estat classificat com el millor restaurant de la ciutat per un gran nombre de crítics, incloent Zagat. La cuina de mercat de Daniel Humm et posarà d’humor per a una vetllada romàntica. Això si la decoració no ho ha fet abans. Abans de prendre la comanda, el personal et donarà a triar entre 16 ingredients frescos de temporada. Després, prepararan un menú degustació basat en les teves preferències. És poc ortodox, però 3 estrelles Michelin i un premi James Beard són un bon aval.
11 Madison Avenue
212-889-0905

Daniel

Daniel és un altre dels restaurants més romàntics de Nova York. És la joia de la corona del famós xef Daniel Boulud. La cuina clàssica francesa de Daniel amb ingredients americans de temporada ha guanyat 3 estrelles Michelin. La decoració és elegant i relaxada, perfecta per a un sopar especial en parella.
60 E 65th St
212-288-0033

L’últim a la llista dels restaurants més romàntics de Nova YorkLa Grenouille

Conegut pels seus luxosos arranjaments florals i pels seus clients elegants, La Grenouille serveix una cuina francesa clàssica en un dels escenaris més romàntics de Nova York. L’últim gran restaurants francès clàssic que queda de la dècada de 1960, és tota una institució i ha sobreviscut dècada rere dècada, mentre els seus contemporanis Le Pavillon, La Caravelle, Lutèce, La Côte Basque i Lespinasse han fracassat. Per què? Fes una reserva i ho esbrinaràs.
3 East 52nd Street
212-752-1495

English, French, Spanish

, , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

*