Els millors spas de Nova York

Et ve de gust un dia lliure? Potser és el moment de visitar un dels balnearis que ofereix la ciutat. Aquí pots trobar de tot, des de tractaments de caviar fins a benes reductores corporals de fang. Aquests són els millors spas de Nova York. Prova’ls!

L’Spa Castle

De tots els spas de Nova York, aquest balneari de Corea que roman obert durant tot el dia és el que ha donat més tema de conversa últimament, apareixent en programes de televisió com ara Sex In The City i rebent crítiques favorables per part de tots els mitjans. Amb saunes, sales de spa, piscines, massatges i molt més, no és estrany que Castle Spa s’hagi convertit en la millor opció per a comiats de solters i altres esdeveniments de luxe. Per només $35 entre setmana i $45 els caps de setmana, tindràs accés durant tot el dia a piscines interiors i exteriors, saunes i dutxes. També estan disponibles altres serveis, com exfoliacions corporals ($110/35 minuts), tractaments de massatge amb pedres ($160/90 minuts) i massatges de mans i peus ($70/60 minuts). Es pot fins i tot demanar un còctel o una cervesa – encara que és millor que evitis els banys de vapor mentre beus.

31-10 11th Avenue a College Point, Queens
718-939-6300

Mario Badescu

Aquesta institució de la zona del Midtown East, a Manhattan, funciona des de l’any 1967, quan un químic d’origen romanès, Mario Badescu, va introduir a la ciutat una filosofia basada en la botànica. Ara és un dels balnearis per a la cura de la pell més populars de la ciutat i té engrescades a un gran nombre de celebritats, incloent Jennifer Anniston, Natalie Portman, Iman, Sharon Stone i Kate Moss. No obstant això, aquests tractaments facials únics i econòmics, també estan a l’abast de la resta dels mortals: el bàsic Facial Europeu només costa $65. Aquest tractament utilitza el vapor per obrir els porus, inclou extraccions, una mascareta i després un massatge lleuger. També hi ha extres disponibles com ara les herbes d’alga marina ($35) o el tractament de col·lagen Ginkgo ($30). L’spa també ofereix manicures a $15, si es reserven amb un facial .
320 East 52nd Street
(212) 758-1065

L’Ohm Spa

L’ Ohm Spa és conegut per les seves grans ofertes i pels seus preus més que raonables. Els amables professionals de l’spa i el seu ambient informal aconseguiran que t’hi trobis com a casa. A més, els seus serveis i productes s’equiparen amb els dels millors spas. Massatges Deep-tissue, la línia Spa, Shiatsu i massatge esportiu, tractaments facials, manicures: tenen absolutament de tot, fins i tot esmalt d’ungles i altres productes lliures de químics /vegans.

260 Fifth Ave entre els carrers 28th i 29th
212-845-9812

English, French, Spanish

, ,

One Response to Els millors spas de Nova York

  1. Erica Starks Cannarozzi 17 January 2017 at 12:12 pm #

    Hello Daniel, thank you for your post. Yes, they are some of our favorites as well. Just a great idea to relax from the city 😉

Leave a Reply

*