Els millors bars del West Village

Employees Only - West Village Bars

El West Village va començar sent el lloc de vacances dels residentes de la zona de Wall Street i l’atmosfera lúdica d’aleshores encara es respira. Els bars de la zona ofereixen algunes de les opcions de vida nocturna més animades de Nova York. A més, estan situats al costat dels populars barris del Meatpacking i Chelsea. Tot i que, excepte per la zona de Broadway i els seus famosos teatres,  els punts d’oci nocturn van canviant, els millors bars del West Village romandrant éssent els més visitats. Que els gaudeixis!

El primer a la llista dels millors bars del West Village: Le Poisson Rouge

Le Poisson Rouge és un espai d’espectacles multimèdia fundat per músics. És famós entre els turistes pels seus molts i bons espectacles i per la seva fantàstica galeria dedicada a l’art i a esdeveniments.

158 Bleecker Street

Tortilla Flats

Tortilla Flats es va traslladar al West Village als 80 i ha estat promovent la seva excèntrica forma d’entreteniment des de llavors. Amb fantàstics margaritas, gent interessant, concursos-hula hoop i una carta molt saborosa, Truita Flats és un dels millors bars del West Village.

767 Washington Street

Art Bar

Aquest espai relaxat a la frontera del West Village amb Chelsea continua amb la seva carrera de 20 anys amb diferents exposicions a la seva galeria i una màquina de discos digital. Art Bar ofereix còctels especials, una Happy Hour diària (de 16:00 a 19:00 tenen descompte en les begudes) i un ambient molt sociable.

52 Eighth Avenue

Bowlmor Lanes

Bowlmor Lanes té locals en tots els EUA El bar continua amb les seves festes nocturnes i rebent moltes celebritats. Lindsay Lohan, assídua d’aquesta bolera del West Village, et confirmarà que Buwlmor Lanes ofereix la millor diversió.

110 University Place

Corner Bistro

Corner Bistro no només és un dels millors bars del West Village, també és dels últims que compten amb un ambient bohemi. Està considerat com un dels llocs on serveixen les millors hamburgueses de la ciutat i com que les tenen a bon preu i les cerveses també, el bar semple és ple.

331 W. 4th Street

The Dove Parlour

Dissenyat per a semblar-se al saló d’una antiga casa de pedra de Nova York, The Dove Parlour et transportarà a una època perduda. Amb una àmplia selecció de vins i amb còctels molt originals, l’elegància del vell món encara viu entre els bars del West Village.

228 Thompson Street

Employees Only

Aquest bar / restaurant Art Deco de Hudson Street és un dels preferits de NewYork60. T’ impressionarà amb les seves begudes i la seva decoració. Els còctels barrejats amb ginebra perfumada de lavanda i un ambient clandestí entretenen els hostes més exigents.

510 Hudson Street

Little Branch

Little Branch ha estat creat per l’equip que està rere l’exitós bar Milk and Honey West, del Lower East Side. Per això i perquè se centra en la preparació de begudes de qualitat, tenia les de guanyar per aconseguir el seu lloc entre els millors bars del West Village.

20 Seventh Avenue South

Fat Cat

A Fat Cat hi ha taules de Tennis de taula, futbolí, el joc de backgammon, piscina i cerveses. És el lloc perfecte per prendre alguna cosa i jugar una partida amb els amics. Fat Cat ha estat considerat el local amb la millor piscina per la revista New York.

75 Christopher Street

White Horse Tavern

Conegut per ser la seu de molts clients cèlebres, White Horse Tavern té la reputació d’una fita històrica. Personalitats com Dylan Thomas, Jim Morrison, Bob Dylan, Norman Mailer, James Baldwin, Mary Travers i Michael Harrington entre altres, han gaudit de l’últim a la nostra llista dels millors bars del West Village.
567 Hudson Street

English, French, Spanish

, , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

*