Els millors bars als terrats de Nova York

Als novaiorquesos, ja sigui primavera, estiu o tardor, els agrada ocupar les tardes fent petar la xerrada amb amics o familiars en els bars als terrats de Nova York. Tot i que hi ha molts locals ocupant les terrasses de Nova York, no tots aconsegueixen crear un espai privat on et puguis relaxar. Trobar un bon bar a una de les moltes terrats novaiorqueses pot ser tot un desafiament i, si bé hi ha molts, en general, estan plens de gent i són caríssims. Els de més avall són els nostres favorits. Això sí, no ens lliurarem d’una bona mossegada a la cartera.

Le Bain a l’Hotel The Standard

En aquest hotel podràs gaudir d’una de les terrasses més boniques de la ciutat. És un lloc relaxant per picar durant el dia i un racó molt interessant per prendre una copa a la nit… si aconsegueixes entrar, perquè sol estar bastant ple.

848 Washington Street (212) 645-4646

Salon de Ning

Salon de Ning és al Peninsula Hotel. Et farà retrocedir en el temps fins al Xangai de 1930 … però amb vistes a la Cinquena Avinguda. Que passis una bona estona, però no t’oblidis de fer una ullada als preus abans de demanar!
700 Cinquena Avinguda
(212) 956-2888

Hudson Terrace

Aquesta zona de marxa nocturna és coneguda per les seves multituds i per la seva música estrident. No obstant això, els dimecres, són diferents. És el dia que el Hudson Terrace serveix una selecció de vins a un públic més tranquil.
621 West 46th Street
(212) 315-9400

Jimmy a l’Hotel The James

Jimmy té tant un bar interior com un espai a l’aire lliure, amb una vista de 360 graus i amb piscina per a nens. La ubicació al Soho és fantàstica.
15 Thompson St.
(212) 465-2000

Four al Yotel

Aquest saló s’eleva només quatre pisos sobre el carrer 42, però les seves vistes són obertes i molt gratificants. L’ambient futurista del local barrejat amb una capacitat per a 400, fa que aquest hotel japonès sembli una mena de colònia espacial amb litres de Stella, Sam Adams i Ichiban. Four també serveix còctels i té un bon assortiment de sangries.
570 10th Ave.
(646) 449-7700

Gallow Green

L’estiu passat, els productors de Sleep No More van transformar la teulada de l'”hotel” encantat en un misteriós jardí. – amb vies antigues de trens, vagons de càrrega i llums brillants. Aquest nou món inclou còctels de luxe i una gran varietat d’entrepans, però també uns preus escandalosos. L’experiència val la pena, però assegura’t que fas una reserva abans d’anar-hi.
530 West 27th Street
(212) 564-1662

Upstairs al The Kimberly Hotel

Aquest popular bar de terrat ofereix una vista espectacular de la ciutat, amb una decoració elegant i una carta de còctels molt creativa. El menjar també és boníssim: llagosta, formatge de cabra i xampinyons farcits són els favorits oficials de NewYork60. Les begudes són una mica cares ($ 18) però no s’allunyen molt dels preus d’avui en dia i el preu es fa més tolerable gràcies a les magnífiques postes de sol que ofereix el Kimberly.

East 50th Street
(212) 702-1600

El Roof Garden Cafe and Martini Metropolitan Museum of Art’s 

Les vistes sense obstacles del Central Park, algunes de les millors obres d’art de la ciutat, i còctels a preus raonables ($ 8,75 – $ 13,00), a més de la bona sensació que s’obté en donar suport a les arts, fan que una parada al Roof Garden Cafe definitivament valgui la pena. Està obert els dimarts, dimecres, dijous i diumenges: de 10:00 a 16: 30 pm; o els Divendres i Dissabtes de 10:00 a 20: 00. El Martini Bar obre a les 17:30 pm

English, French, Spanish

, , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

*