Els bars més romàntics de Nova York

Busques un lloc romàntic on anar després d’un espectacle? O simplement un bon lloc on passar l’estona a soles i amb tranquil·litat? No cerquis més. Aquesta és llista dels bars més romàntics de Nova York. N’hi ha a tota la ciutat i fins i tot tan al nord com Harlem. Fes un cop d’ull!

Bill’s Place

L’únic clandestí autèntic de Harlem està tret directament dels anys 20. Amb la seva decoració de l’època, la seva música jazz i la seva meravellosa ubicació, segur que aconseguirà que la teva vetllada sigui d’allò més original.

148 W. 133rd St.

Casa Mezcal

Aquest local de llum tènue del Lower East Side amb estil i decoració mexicana és la casa dels “amants”. El menjar és bona, les begudes són millors, i el servei és meravellós.

86 Orchard St.

Church Lounge

El saló del Tribeca Grand Hotel poques vegades està ple de gent, però la que hi ha sempre té estil.

2 Sixth Ave.

Death & Co.

Els còctels anteriors a la prohibició de Death & Co són coneguts per tota la ciutat. És un dels fabricants de begudes més importants de Nova York.

433 E. 6th St.

Employees Only

Aquest bar clandestí Art Deco compta amb begudes creatives i un menjador molt elegant. Perfecte per a un romanç a l’antiga.

510 Hudson St.

The Lobby Bar

Aquesta preciosa zona de copes en un dels hotels més elegants de la ciutat té l’encant del vell món i les comoditats del nou. Amb els seus tous sofàs vermells i la seva il·luminació romàntica, el Lobby de l’hotel Bowery ha de ser un dels llocs més romàntics d’aquest costat del Hudson Valley.

335 Bowery

Mayahuel

Mayahuel és un bar mescal l’East Village amb l’equip del Death & Company. Va ser un dels primers del seu tipus a la ciutat. La multitud de bars de mezcal que van obrir després d’ell no han suposat molta competència. Els seus còctels són “increïbles” i la seva decoració “Gòtic-mexicana” serien romàntiques fins i tot a Mèxic.

304 E. 6th St.

The Mulberry Project

Un altre bar a l’estil de taverna clandestina sense marca que serveix begudes fantàstiques. Ens recorda al famós Milk and Honey del Lower East Side. Aquest bar també compta amb una preciosa zona exterior.

149 Mulberry St.

Pegu Club

Aquest bar del carrer Houston és perfecte per a una nit tranquil·la. Il·luminació romàntica, bons còctels i una decoració interessant. Es podria preferir un lloc una mica més amagat, però qui pot queixar-se amb begudes com aquestes?

77 W. Houston St. 2nd fl

The Basement at Macao Trading Company

Depenent del moment en què hi vagis, aquest local pot estar molt ple o gairebé buit. Prenent els seus trets estilístics dels bordells i fumadors d’opi dels 30, Macau, aquest restaurant lounge subterrani és vermell i tènue.

311 Church St.

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*