Els 5 hotels més romàntics de Nova York

Planificant una escapada romàntica? Aquests són alguns dels hotels més romàntics de Nova York. Per descomptat, són bastant cars. Si prefereixes viure el teu romanç a un preu més raonable, visita aquests cinc hotels económics a Nova York.

L’Hotel The Plaza

L’Hotel The Plaza apareix en innombrables pel·lícules i programes de televisió a tot el món. No hi ha cap dubte que es tracta de l’hotel més reconegut de Nova York. De fet, és l’únic hotel que figura com un monument històric reconegut de la ciutat de Nova York. Amb vistes a Central Park i a la Cinquena Avinguda, l’edifici, que ha estat restaurat recentment, encarna l’elegància i el romanç que s’atribueixen a Nova York en pel·lícules com ara El Gran Gatsby i Home Alone 2. També encarna tot el luxe que som capaços d’imaginar, amb l’ajut d’un conserge les 24 hores, servei d’habitacions i, per descomptat, majordom.

768 Cinquena Avinguda
(212) 759-3000

L’Hotel The Pierre

L’altre hotel llegendari a Central Park és, per descomptat, The Pierre. Tot i que no és tan conegut com The Plaza, té la reputació de ser tan o possiblement més luxós. Va ser l’antiga casa d’Elizabeth Taylor, Mohamed al-Fayed i Yves Saint-Laurent. Avui, aquesta barreja de residència / hotel és coneguda per la seva privacitat i per oferir l’exclusivitat que desitgen els clients d’arreu del món – i per celebrar unes noces molt elegants i molt romàntiques que els novaiorquesos troben irresistibles.

2 E 61st St
(212) 838-8000

The Greenwich Hotel

La ubicació apartada de The Greenwich Hotel és perfecta per a parelles que vulguin passar temps de qualitat junts. Dins dels murs de l’hotel hi ha 88 habitacions íntimes i encantadores, un subterrani, una piscina il·luminada amb fanals, un balneari tradicional japonès i un restaurant italià rústic. A més, completa l’experiència romàntica una decoració eclèctica especial de l’habitació.

377 Greenwich Street
(212) 941-8900

El Gramercy Park Hotel

L’any 2003, un hoteler molt reconegut, va prendre les regnes del Gramercy Park Hotel i, juntament amb el famós artista Julian Schnabel, va començar les renovacions. Un documental presentat al Festival de Cinema de Tribeca (2008) narra la col·laboració entre tots dos, així com la història de l’hotel a través dels anys. Ofereix als clients accés privat a un parc molt romàntic i amb vistes, a més d’uns mobles únics seleccionats i dissenyats per Schnabel, i obres d’art de Damien Hirst, Jean-Michel Basquiat i Richard Prince. Per descomptat, dins de les habitacions és on es troba el veritable romanç. Allí els hostes es mimen amb luxosos matalassos embuatats, gruixuts edredons i llençols de vellut.

2 Lexington Ave at 21st St.
(212)475-4320

El Mandarin Oriental

Des de la tranquil·litat de les finestres que van des del terra fins al sostre del Mandarin Oriental es gaudeix d’unes vistes impressionants de la ciutat, de Central Park i del riu Hudson. La seva ubicació cèntrica dins del Time Warner Center el situa just al costat de Per Se i Massa, 2 dels restaurants més ben classificats al país. És perfecte per a un sopar romàntic i una vetllada tranquil·la en els núvols. Les luxoses suites de l’hotel el converteixen en el lloc perfecte per passar un cap de setmana romàntic. El Mandarin Oriental també compta amb l’únic spa de cinc estrelles de la ciutat (per si necessites trencar amb el romanticisme).

80 Columbus Circle
(212) 805 8800

Spanish

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

*