El pastís de formatge de Nova York

New York Cheesecake

El pastís de formatge de Nova York

El pastís de formatge és un dels postres predilectes de Nova York. Es poden trobar establiments dedicats a aquest dolç meravellós per tota la ciutat, i fins i tot per tot el país. El típic pastís de formatge de Nova York és especialment saborós per la seva nata consistent però cremosa. La ciutat ès plena de pastissos de formatge i aquests d’aquí són els que més ens agraden. Gaudeix-ne!

Junior’s

El pastís de formatge més famós de Nova York prové de Brooklyn. Aquests pastissos estan disponibles en els establiments Junior’s des de 1950 i també es venen per tota la ciutat a supermercats com Unió Market.

386 Flatbush Avenue a Brooklyn

718-852-5257

Eileen’s Special Cheesecake

L’especialitat d’Eileen és el seu saborós pastís de formatge. Els seus ingredients inclouen amaniments com ara cireres, maduixes i xocolata amb un sabor que supera fins i tot el del pastís mateix. Elieen ha creat d’aquesta manera unes postres totalment noves. Boníssimes.  17 Cleveland Place  212-966-5585

Two Little Red Hens

A Two Little Red Hens, a l’Upper East Side, tenen un pastís de formatge boníssim, però molt més lleuger que la de la majoria dels pastissos de la resta de pastisseries de Nova York. Aquesta és la pastisseria que més agrada a gairebé tothom a la ciutat i és normal, perquè està tot boníssim. La gent hi va per emportanr-se’n un pastís de formatge i surt carregada fins a les celles!

1652 Second Avenue

212-452-0476

F. Monteleone Bakery

Aquesta pastisseria italo-americana a Carroll Gardens, Brooklyn, ven pastissos de formatge fets amb ricotta en lloc de la crema de formatge tradicional.

355 Court St. a Carroll Gardens, Brooklyn

718-852-5600

Lady M Cake Boutique

Pastís de formatge amb una escorça de galeta de xocolata. Nyam!

41 E. 78th St.

212-452-2222

English, French, Spanish

, , ,

No comments yet.

Leave a Reply

*