El musical de Broadway Jersey Boys

Amb guió de Rick Elice i Marshall Brickman, música de Bob Gaudio i lletres de Bob Crewe, el musical de Broadway Jersey Boys explica la història real de Frankie Valli & The Four Seasons. Aquest famosíssim grup dels 60, procedent de Newark, Nova Jersey, estava format per Frankie Valli, Bob Gaudio, Tommy DeVito i Nick Massi. Junts van compondre els seus propis temes i van vendre més de 175 milions de discos a tot el món. I tot abans de complir els 30 anys!

Frankie Valli & The Four Seasons aconseguiren entrar al Saló de la Fama del rock’n’roll i avui, els Jersey Boys són un dels espectacles més famosos de Broadway.

La història d’èxit del musical de Broadway Jersey Boys … en quatre estacions

Jersey Boys a Broadway explica la història d’èxit mundial de Frankie Valli & The Four Seasons en el món del pop des de la seva formació i la seva evolució cap a la fama, fins a la seva ruptura. L’espectacle s’estructura en quatre parts, cadascuna d’elles corresponent a una estació i relatada per un membre del grup diferent.

En format documental, en la primera part, titulada “Primavera”, Tommy DeVito ens explica la seva opinió sobre la banda. A la segona part, titulada “Estiu”, Bob Gaudio explica el seu punt de vista i quina va ser la seva contribució. A la “Tardor” és el torn de Nick Massi i “Hivern” és per a Frankie Valli.

Junts conformen la història del grup des dels seus inicis obrers i canten els grans èxits de The Four Seasons. Segur que els coneixes! “Big Girls Do not Cry”, “Sherry”, “Rag Doll”, “Working My Way Back To You”, “Walk Like A Man”, “Bye Bye Baby (Baby Goodbye)”, “Can not Take My Eyes Off You “i” Oh What A Night “.

Des de la seva estrena a Broadway el 2005, el musical Jersey Boys s’ha mantingut com un dels espectacles més populars de les últimes dècades del teatre musical. El dia següent a l’estrena del musical a Broadway, el 6 de novembre, ja s’havien recaptat $400.000 a la venda d’entrades anticipades! Avui dia, Jersey Boys ja ha viatjat per tot el món amb produccions a Londres, Los Angeles, Las Vegas, Chicago, Toronto, Melbourne i Singapur entre d’altres.

No et perdis els Jersey Boys si viatges a Nova York. Sortiràs del teatre taral·lejant totes les cançons d’aquest grup que, gràcies al musical, ja forma part de la història de Broadway!

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*