El musical de Broadway Aladí s’estrena aquest 2014!

Aladdin

Fa un parell de setmanes, vaig tenir l’oportunitat de veure un avanç del musical de Broadway Aladí i he de dir que va ser .. absolutament màgic!

Disney presenta: el musical de Broadway Aladí

Disney ha treballat dur durant anys per portar a l’escenari novaiorquès aquesta famosa producció de dibuixos animats tan estimada per tots. Ha perfeccionat cada element del programa fins arribar a aquest increïble resultat. El musical de Broadway Aladí inclou totes les cançons que coneixem i que ens van encantar a tots en la pel·lícula. A més, afegeix noves cançons compostes per Alan Menkin: el pianista guanyador d’un Oscar, compositor, músic de teatre i de cinema i responsable, per anomenar només alguns exemples, de les cançons de La Sireneta, La Bella i la Bèstia i Newsies.

El conjunt és simplement enlluernador. El musical de Broadway Aladí et submergeix en el caos i la bellesa d’un basar a l’Orient Mitjà. Després et mostra la grandesa i la sumptuositat del palau de la princesa Jasmine. El públic podrà visitar les profunditats de la cova de les meravelles i s’elevarà pels cels a cavall de la catifa màgica.

Jo no sé si a vosaltres us passa el mateix, però quan jo assisteixo a un espectacle de Broadway (el que requereix una inversió de temps i de diners considerable), espero aquest moment en el que penso .. Ahà! Per això em vaig prendre tot el temps i les molèsties de venir fins aquí. Això és el que fa que tot valgui la pena!

El musical de Broadway Aladí constitueix una visita obligada

Ningú quedarà decebut. Tots i cadascun s’enamorarà d’Aladí a Broadway. És un espectacle perfecte per a famílies, parelles i grups de persones de totes les edats.

Les entrades per al musical de Broadway Aladí ja estan a la venda. Encara que l’espectacle no s’estrenarà a Nova York fins a l’abril del 2014, és millor comprar ara per aconseguir els millors seients. I, per descomptat, si vols comprar les teves entrades per al musical de Broadway Aladí amb NewYork60 … Els teus desitjos són ordres!

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*