El musical Aladdin arriba a Broadway!

Musical Aladdin

NewYork60 estem orgullosos d’anunciar que tindrem el Musical Aladdin de Disney el 2014!

Els nostres amics de Disney han posat fil a l’agulla per donar vida a Broadway a aquesta fantàstica pel·lícula d’animació tan estimada per tots i guardonada per l’Acadèmia dels Oscar a la millor banda sonora i a la millor cançó.

El nou musical Aladdin està dirigit pel guanyador d’un Tony Casey Nicholaw (The Book of Mormon). La música és del llegendari compositor i pianista guanyador de vuit Oscars Alan Menken. Alan és conegut per haver compost no només la banda sonora d’Aladdin, sinó la de moltes altres pel · lícules de Disney com La Sireneta, Pocahontas, i La bella i la bèstia, entre d’altres. El musical compta a més amb un equip creatiu format per professionals que provenen dels millors musicals de Broadway: Once, Memphis, Sister Act, Newsies i Cinderella en són bon exemples!

Aquesta nova producció sobre els populars contes aràbics és plena d’estrelles. Tots a l’equip de NewYork60,  estem molt il·lusionats pels nostres amics de Disney, pels nostres clients i per nosaltres mateixos i no podem esperar més per a veure el musical Aladdin!

El musical Aladdin s’estrenarà la primavera del 2014, al New Amsterdam Theatre

La història del jove enamorat arribarà als escenaris novaiorquesos en forma de musical durant la primavera de l’any que ve. Serà llavors quan Aladdin aconsegueixi rescatar un cop més vella llàntia oculta a la Cova de les Meravelles, i nosaltres ja tenim els nostres tres desitjos preparats per al geni. Desitgem que el musical Aladdin arribi Broadway, que ho puguem compartir amb vosaltres i que sigui aviat!

Així que, com que el conte mana que els desitjos es compleixin, tan aviat com els tiquets per al musical Aladdin a Broadway estiguin a la venda els posarem a la vostra disposició. Fins llavors, si voleu aconseguir entrades per als millors musicals de Broadway, podeu visitar NewYork60.

French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*