El millor del musical de Broadway Rocky

El musical de Broadway Rocky omple d’adrenalina els escenaris novaiorquesos

Rocky s’ha convertit en el nou pes pesat de Broadway des de la seva estrena al març al Winter Garden Theater. El nou musical de Broadway Rocky està dirigit per Alex Timbers i produït per Sylvester Stallone. El protagonitzen les estrelles musicals Andy Karl (Jersey Boys) com a Rocky;  Margo Seibert com a Adrian i Jennifer Mudge com a Gloria.

El guió és del guanyador del premi Tony Thomas Meehan (Annie); la coreografia del boxeig és d’Steven Hoggett (Once) i la també coreògrafa Kelly Devine (Rock of Ages), el desplegament tècnic i la bona feina de la resta de l’equip han aconseguit omplir les butaques de l’exigent Broadway.

L’argument

El musical Rocky explica la història de Rocky Balboa, un desconegut boxejador de Filadèlfia que lluita per tirar endavant. La seva vida comença a canviar quan li arriba l’oportunitat de lluitar contra Apollo Creed: el campió mundial de pes pesat. Rocky comença llavors un dur entrenament en què es prepara tant per al combat com per afrontar els desafiaments de la vida. És una història icònica que combina l’adrenalina de la boxa amb el romanticisme d’una història d’amor i que anima els espectadors a perseguir els seus somnis.

El millor, al final

El més espectacular, com passa amb les millors històries, és el final. Per descomptat, aquí no ho desvetllarem tot, però us fareu una idea de la satisfacció del públic quan un ring de boxa de mida reglamentària baixa del sostre i es col·loca entre l’audiència. En una meravella de l’enginyeria, el teatre es transforma en l’escenari d’un combat de boxa i una pantalla gegant assegura que ningú es perdi cap detall. Rocky comença la baralla: un colp ràpid a l’esquerra, un altre a la dreta. Sang, llums, so, suor i una gran posada en escena que donen com a resultat espectadors meravellats que tan aviat mantenen la respiració com es desfan en ovacions.

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*