Coses que cal fer a Broadway. Part 2 de 2

Després d’un matí tan atrafegat, proposo unes activitats més relaxants per a la segona part aquesta llista de coses que cal fer a Broadway. Que et diverteixis!

6 – Digues “hola” al món

Envia un salutació en directe als teus amics i a la resta del món. Posa’t davant de l’càmera web situada a la intersecció de Broadway amb la 46: earthcam.com

Només has de dir-los als teus amics a quina hora et col·locaràs davant de la càmera i et podran veure a Times Square a temps real!

7 – Ves a la botiga d’M&M’s

Ja que ets a Times Square, has d’aprofitar per fer una volta al voltant de l’enorme caramel M&M’s. Aquesta temptació és tan irresistible que he hagut de incloure-la en la meva llista de les millors coses que cal fer a Broadway!

A la botiga tenen milers de dolços diferents i fins t’ofereixen la possibilitat d’imprimir el teu propi M&M’s seleccionant entre una gran Varietat d’imatges i Missatges personals.

1600 Broadway

8 –  Puja al cim de l’Empire State Building

L’Empire State Building és un dels monuments més emblemàtics de Nova York i suposa un veritable rite de pas si visites la ciutat per primera vegada. És una parada obligada a la llista de coses que cal fer a Broadway.

L’observatori principal es troba al pis 86, amb accés al famós mirador a l’aire lliure que et proporcionarà una vista de Nova York de 360 graus.

L’edifici és obert els 365 dies de l’any de 8:00 a 14:00. Si vols estalviarte cues, pots comprar les entrades per internet a la pàgina web oficial de l’Empire State Building, les teves entradas tindran una validesa d’un any.

És bo saber que hi ha una atracció molt divertida per als nens. Es diu el New York Skyride i és al segon pis de l’edifici. Es tracta d’un simulador de vol sobre la ciutat. També hi ha una exposició permanent molt interessant al pis 80, que ens il·lustra sobre el disseny i la construcció de l’Empire State Building (l’accés és lliure si tens la teva entrada per l’Observatori).

9 – Ves a veure un musical!

Sens dubte, la meva part preferida a la llista de coses que cal fer a Broadway és anar a un espectacle de Broadway!

Hi ha 39 sales de teatre amb més de 500 seients a Times Square, que també és coneguda com la “zona dels teatres”. Els teatres es classifiquen en “Broadway” i “Off-Broadway” segons la seva importància i el nombre de seients que tinguin.

Els espectacles “Broadway” són produccions de gran pressupost amb decorats i vestits impressionants. Són únics al món: una experiència veritablement inoblidable. En aquest cas també és millor reservar les teves entrades amb antelació per assegurar-te un bon seient. Les entrades per als musicals de Broadway més famosos, como ara El Rei Lleó, ChicagoMamma Mia es venen amb semanes i fins i tot amb mesos d’antelació!

Els espectacles “Off” són per a teatres amb menys de 500 seients, tal com s’indica a continuació: http://www.offbroadway.com/home

10 – L’última de les coses a fer a Broadway per recuperar-se d’una dura jornada: ves a prendre un beure!

S’ha acabat el dia i has aconsegui veure tots els llocs d’aquesta llista de coses que cal fer a Broadway?

Felicitats!

Et mereixes una visita al centre Rockefeller per a relaxar-te mentre admires el paisatge nocturn novaiorquès i prens alguna cosa. És una experiència màgica, perfecte per acabar el dia a la ciutat que no dorm mai…

No dubtis a compartir la teva experiència aquí i deixar-nos altres idees per a completar aquesta llista de les coses que cal fer a Broadway!

No comments yet.

Leave a Reply

*