Coses que cal fer a Broadway. Part 1 de 2

72286df28ec3c71c19421a53dd55c54a

La ruta de Broadway: una selecció de les coses que cal fer a Broadway

És possible que ja sàpigues que Broadway és l’avinguda més famosa de Manhattan, però sabies que és l’únic carrer que creua totalment l’illa des del nord fins al sud en diagonal?

De totes les coses interessants que trobaràs a la famosa avinguda, he seleccionat les que crec que ningú s’hauria de perdre i he dissenyat un itinerari de coses que cal fer a Broadway… ¡de 24 hores! Preparat per al repte?

1 – Esmorza al carrer!

El primer que has de fer a Broadway, i en qualsevol altre lloc, és esmorzar.

A Catalunya, els turistes solen seure tranquil·lament en un bar o en una terrassa per prendre un cafè. Però a Nova York, tothom està sempre en moviment … Fins i tot mentre mengen! Així que la primera de les coses que cal fer a Broadway és recollir un bon esmorzar en una botiga ambulant. Semblaràs un veritable novaiorquès!

I, si et ve de gust provar les millors galetes salades de la ciutat, et recomano un passeig per Broadway amb Bleeker!

2- Flatiron Building

No hi ha res com començar el dia amb una visita a l’edifici Flatiron: és un dels símbols de Nova York i, per descomptat, també és una de les coses que cal fer a Broadway. També conegut com l’edifici Fuller, del 1902, és un edifici molt elegant que despren un poder veritablement especial. Compta amb 22 plantes i amb 87 metres d’altura. Avui pot semblar poc, però has de saber que aquest va ser un dels primers gratacels de Nova York.

Dóna el seu nom al barri Flatiron District i està situat a la intersecció del carrer 23, la 5a Avinguda i Broadway, enfront de la Plaça Madison.

Ningú hauria de passar de llarg per aquest edifici, ¡per això està a la nostra llista de les coses que cal fer a Broadway!

3 – Anar de compres per l’avinguda de Broadway

I tant! Una de les coses que cal fer a Broadway és anar de compres. Per als novaiorquesos, Broadway és una de les principals avingudes per anar de botigues. Plena d’establiments elegants i de grans magatzems, Broadway pot semblar aclaparador el primer cop que un hi va. Per això et recomanem que evitis les hores punta i que hi vagis a última hora al matí, serà més tranquil i gaudiràs de l’experiència al cent per cent!

Si vas a la caça i captura dels articles més moderns, comença al centre de la ciutat, a prop de Canal Street, i continua per Union Square fins al carrer 14.

Si tens pressa, és millor que vagis al Macy de Herald Square, al carrer 34. Macy és una de les botigues més grans d’Estats Units i segur que t’encantarà. A més, si ensenyes el teu passaport a la recepció, tindràs dret, com a estranger, a una reducció de més del 10% en les teves compres!

4 – Dina en una terrassa (només caps de setmana):

Després de tantes compres, és hora de dinar! Proposem un fantàstic restaurant panoràmic que, sens dubte, mereix ser a la llista de les coses que cal fer a Broadway.

És al número 230 de la Cinquena Avinguda i té el jardí més gran de totes les terrasses de Nova York. Aquest bar-restaurant està completament cobert i té unes vistes impressionants de la ciutat.

Obre tots els dies de l’any  per al públic en general 16:00-4:00 però et recomanem que hi vagis un dissabte o un diumenge. El brunch (aquest piscolabis entre l’esmorzar i el dinar) se serveix de 10:00 a 16:00.

El bufet de brunch i barbacoa és de $29 per a adults i de $15 per als nens incloent una copa de xampany i refrescos, suc de fruites i cafè a voluntat!

http://www.230-fifth.com

230 CINQUENA AVINGUDA

Cantonada del carrer 27 amb la Cinquena Avinguda.

212-725-4300

5 – Visita el museo de cera Madame Tussauds

El museu és una visita obligada a la nostra llista de les coses que cal fer a Broadway. Hi trobaràs els models de cera de Barak Obama, Angelina Jolie, Brad Pitt, Beyonce, Oprah i d’altres 220 celebritats.
L’ entrada inclou una visita a l’exposició, i una altra al teatre 4D de Madame Tussauds, on trobaràs una mostra de pel·lícules que combinen audiovisuals i una tecnologia 3D amb vent, boira i olors que se sumen a la tecnologia de so digital perquè visquis una experiència multi-sensorial.

 

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*