Consells per a Nova York a la primavera

A la primavera, com va escriure Victor Hugo: “tot és llum, tot és alegria.” És la millor època de l’any, siguis on siguis. (aquesta part és meva!)

Però, per als que tingueu la sort de ser a Nova York a partir de l’abril, preneu nota. Aquí hi ha una llista de consells per a Nova York a la primavera!

Coses per fer a Central Park:

  • Passeig en bicicleta per Central Park

En aquest passeig en bicicleta pel cor del jardí més famós de Nova York podràs re-descobrir una infinitat de llocs que ja hauràs vist a la televisió i en moltes pel·lícules. Per exemple, pots donar de menjar als coloms, com ho fa Macaulay Culkin a “Home alone” o visitar el Boathouse Cafe de “Quan Harry va trobar la Sally”. En aquest passeig també pots descobrir diverses de les localitzacions que apareixen a “Date Night”, “Breakfast at Tiffany’s”, “Gossip Girl”, “Ghostbusters” o “Una maid a Manhattan”. El preu és de $49,00 per adult i $40.00 per nen, tot i que el millor pla és comprar el New York Pass ($85 per adult i $60 per nen) que et donarà accés a més de 50 atraccions a Nova York!

  • Explora Central Park i els seus passadissos secrets

Els voluntaris per a la Conservació del Central Park t’ajudaran a explorar la flora i la fauna del parc. Aprendràs la història del parc més gran de Nova York i coneixeràs els seus passadissos secrets i els seus llocs ocults!

Consulta aquesta pàgina per veure el seu horari de visites: www.centralparknyc.org

  • Patinatge

Un cop a la setmana s’organitza una marató de patinatge gratuït. marathon de roller gratuit est Organise uneix fois par semaine. Tots els dijous a les 19:30 es concentren a la parada de Columbus Circle de Central Park centenars de patinadors. Recorreràs els voltants del parc conduït per la patrulla Central Park Skate.

 

Altres consells per a Nova York a la primavera:

 

  • Fes un passeig en caiac pel riu Hudson

Puc garantir que serà una experiència inoblidable!
Vés a l’embarcador 40 (carrer 72) o a l’embarcador 96 i no t’oblidis el banyador! Et donaran un caiac, un rem i una armilla salvavides 🙂

  • Visita Nova York en bicicleta

Amb el nou programa Citibike, que posa un passeig en bicicleta a disposició de gairebé tot el món, la ciutat s’ha tornat molt més accessible per als ciclistes. I, com que estem veient que es comença a explorar la ciutat de moltes i molt diverses formes, aquí teniu alguns suggeriments que us ajudaran a gaudir de la bicicleta a Nova York

Una experiència … inesperada a Nova York.

Existeix des de 1910 i compta amb 21 hectàrees i més de 10.000 exemplars diferents de plantes. Aquest és un dels jardins més bonics de la ciutat amb un petit llac, un turó, una reserva de, almenys, 200 arbres de cirerer japonès i, sobre tot, el jardí de 1,2 hectàrees.

  • Un passeig pel parc urbà suspès en els rails de High Line

Aquesta és una de les atraccions turístiques més famoses de Nova York.

Aquests antics rails de ferrocarril convertits en jardí s’estenen gairebé 2,3 quilòmetres al nord al nord al llarg del costat oest del districte de Garment en 34th Street. Aquest parc urbà ofereix unes vistes precioses de la ciutat sobre el riu Hudson i fins i tot de les habitacions de l’Hotel Standard! Es tracta d’una parada obligada per a qualsevol turista que visiti Nova York durant la primavera.

I pels que siguin a Nova York durant la Pasqua, tenen l’oportunitat d’assistir a la Easter Parade:

La desfilada es celebra el diumenge de Pasqua a la 5a Avinguda entre els carrers 49 i 57. Tots els novaiorquesos es disfressen i es reuneixen per celebrar la Pasqua amb alegria i bon humor. Al matí s’organitza un joc de recerca d’ous a Central Park i també hi haurà ocasió per anar a l’església. Aquest dia estarà pleníssima!

Gaudeix i no t’oblidis de tornar aquí per a la llista completa dels meus seleccions a Nova York!

No comments yet.

Leave a Reply

*