Comprar Per a Nens a Nova York

Nova York és coneguda arreu del món pels seus gratacels, els seus carrers atapeïts, els seus famosos escenaris de Broadway i la seva diversitat cultural. Com qualsevol turista podrà confirmar, la ciutat també és molt coneguda per les seves botigues. Ocupen tota la ciutat i s’hi ven gairebé qualsevol cosa que un pugui imaginar. Per descomptat, també hi ha centres comercials per als més petits. Si tens previst anar a comprar per a nens a Nova York et serà útil aquesta llista amb les botigues més famoses. Que gaudeixis!

FAO Schwarz

Famosa per les seves grans animals de peluix, jocs, soldats de joguina de mida natural i freqüents aparicions a la gran pantalla, aquesta institució de la Cinquena Avinguda s’ha convertit en una popular destinació turística. Fins i tot disposa d’un conserge multilingüe. FAO Schwarz és la botiga de joguines més antiga i més exclusiva al país. Té reputació d’atendre els rics i els famosos, amb objectes a la mida dels seus fills. No obstant això, ben segur que també hi ha moltes joguines per a la resta de nosaltres 😉
767 Cinquena Avinguda
(212) 644-9400

Toys“R”Us Times Square

La ubicació del vaixell insígnia d’aquesta coneguda cadena nord-americana atrau centenars de milers de nens cada any. Té una superfície de 37.000 metres quadrats on hi caben tots els tipus de joguines imaginables. Fins i tot una sínia de 20 metres d’altura, una nòria d’un Tyrannosaurus Rex de 7 metres i un castell de Barbie a mida natural! Definitamente val la pena passar per Times Square.
1514 Broadway
(646) 366-8800

The Disney Store

A la botiga Disney de Times Square hi ha totes les joguines de la marca Disney que un nen pugui desitjar. També es celebren esdeveniments especials. Si t’organitzes bé el teu fill podria viure una experiència que mai oblidarà.
1540 Broadway
(212) 626-2910

American Girl Place

Aquesta botiga / saló / restaurant ofereix moltes opcions per a les noies més joves. Entre el brunch i el te de la tarda, el saló de bellesa per a nines i l’estudi fotogràfic, ofereixen un concepte molt original que farà les delícies dels més petits i impressionarà tothom.
609 Cinquena Avinguda
(212) 371-2220

Build a Bear Workshop

A Build a Bear Workshop, els clients poden veure com els fan els seus peluixos a mida i personalitzats. Sens dubte una experiència única.
565 Cinquena Avinguda
(212) 871-7080

English, French, Spanish

, , , ,

2 Responses to Comprar Per a Nens a Nova York

 1. Sara 5 June 2014 at 9:30 pm #

  Conec alguna de les botiga es que publiqueu, son increíbles, com pensó tornar a NY amb alguns dels meus nets agraire informacio. Gracies

  • Erica 10 June 2014 at 12:46 pm #

   Sí, són meravelloses per als nens i per als grans també! I tant! Pregunta’ns el que vulguis, et respondrem tant bé com poguem. Si vols, aquí et deixo un enllaç a un altre article del blog: Nova York per a nens. I un sobre botigues de llaminadures a Nova York 😉
   Esperem que ho passeu molt bé!! I que ens ho expliqueu!

Leave a Reply

*