Comprar entrades per a Broadway amb descompte

Un viatge a Nova York quedaria a mitges sense una visita a la famosa avinguda de Broadway. Assistir a un dels seus famosos musicals és una experiència difícilment comparable a qualsevol altra i les obres que es representen en aquests teatres són les de major qualitat. Les entrades sovint s’esgoten abans de la representació i sempre tenen un èxit rotund. Per descomptat, la fama d’aquestes super-produccions, amb títols com ara El Rei Lleó, Wicked, Lés Misérables, El Fantasma de l’Òpera o Chicago, té un preu.

La primera bona notícia és que els espectacles de Broadway valen aquest preu i molt més. La segona, és que és possible comprar entrades per a Broadway amb descompte. Hi ha tres opcions per aconseguir un descompte en les teves entrades:

La reventa.

Personalment, mai recomanaria aquesta opció. Per descomptat, en no tractar-se de venedors autoritzats no hi haurà possibilitat de canvi o reemborsament. A més, les entrades revenudes de manera il·lícita poden resultar falses i fins i tot hi ha qui les ven a preus més alts del que costen en els llocs oficials. Tot això sense esmentar que la revenda està prohibida per llei i tant el comprador com el venedor poden ser multats.

TKTS

Aquesta opció és més interessant. TKTS és una botiga situada a Times Square en què es poden comprar entrades fins a meitat de preu per espectacles que es representin el mateix dia. Si tries aquesta opció has d’anar-hi amb temps, perquè les cues són molt llargues i arriben fins a la carretera. Una dada important a tenir en compte és que TKTS no ven entrades per a alguns dels musicals més famosos, com El Rei Lleó. Hauràs d’esperar fins arribar a la finestreta abans de saber quin espectacle poden oferir. A més, probablement no aconsegueixis els millors seients. Però és una opció interessant si vols comprar entrades per a Broadway amb descompte.

Comprar entrades per a Broadway amb descompte per Internet

Comprar les entrades per Internet té grans avantatges i, segons la meva opinió és la millor opció per comprar entrades per a Broadway amb descompte. L’avantatge més important és que et permet comprar les entrades amb antelació al teu viatge. Així t’assegures uns seients molt millors que si esperes a l’últim moment.

Recomanem comprar a les pàgines web oficials, que són Ticketmaster i Telecharge o a través d’un venedor autoritzat com ara NewYork60 on, a més, aconseguiràs descomptes de fins al 25%. A la nostra pàgina web estarem encantats de informar-te i de resoldre qualsevol dubte que puguis tenir.

Fins aviat i que gaudeixis del teu descompte!

 

English, French, Spanish

2 Responses to Comprar entrades per a Broadway amb descompte

 1. ROCHAS 27 April 2014 at 12:13 pm #

  Nous rentrons de New York où nous avons vu The lion King mardi 22/04. Ce spectacle est formidable ! J’étais un peu inquiète quant à notre réservation de billets. Mais tout était PARFAIT ! Nous avons retiré nos billets 1h30 à l’avance, à un guichet où il n’y avait aucune queue, puis nous nous sommes promenés dans Times square et nous sommes revenus au théâtre 15mn avant le spectacle. Nous n’avons pas fait la queue pour rentrer. Quelle surprise de découvrir nos places : en plein centre. Les meilleures places ! Le site n’avait donc pas menti sur ses promesses.
  J’ai déjà recommandé à mes amis de prendre leurs places de spectacle sur ce site pour leur prochains voyages.
  Bref, nous sommes enchantés. Et nos ados aussi (17 et 21 ans).
  Véronique, France

  • Irene 30 April 2014 at 4:07 pm #

   Bonjour Véronique!

   Toute l’équipe de NewYork60 vous remercie d’avoir pris le temps d’écrire ce très aimable message.

   Rien ne nous fait plus plaisir que de savoir que nos clients sont satisfaits des services que nous leurs offrons et nous vous remercions de faire partager votre expérience à Broadway avec NewYork60!

   Nous sommes vraiment heureux que tout ce soit passé comme vous l’espériez avec vos places pour Le Roi Lion et nous sommes fiers d’avoir participé au bon déroulement de cette soirée spéciale en famille.

   Vous nous avez donné la meilleure récompense pour notre travail en nous écrivant ce message!

   Merci d’avoir choisi NewYork60 et à très bientôt!

Leave a Reply

*