Clubs de la comèdia de Nova York

No és sorprenent que Nova York sigui una de les capitals del món de la comèdia. Innombrables comediants i actors han fet dels clubs de la comèdia de Nova York un referent mundial. Tot i que l’opció més sol·licitada per passar la vetllada a la gran ciutat solen ser els famosos  espectacles de Broadway, si vols pasar una nit divertida, reserva’t un dia per visitar algun aquests clubs de sota. Riuràs!

El Comedy Cellar

L’espai subterrani de Louis CK ha existit des de 1980. A vegades tenen comediants famosos del conegut xou nord-americà Saturday Night Live, com Darrell Hammond i Colin Quinn. Però normalment hi van els còmics favorits del lloc com Dave Attell o Todd Barry. Els millors dies per visitar el primer dels nostres clubs de la comèdia de Nova York són els d’entre setmana. Els dilluns i els dimarts hi ha menys gent i l’entrada només costa $12. Les actuacions de cap de setmana costen entre $20 i $24. Un cop a dins cal prendre alguna cosa i és preferible fer una reserva per evitar les cues.

117 MacDougal St. a Greenwich Village, 212-254-3480

Dangerfield’s

El club del difunt comediant Rodney Dangerfield porta obert des de 1969 i es nota. Els cambrers porten camisa blanca i gràcies a l’antiga i luxosa decoració, et sentiràs com si estiguessis en els 70 o els 80. A Dangerfield rarament hi ha comediants famosos, però els que tenen són molt bons, tot i que empren un humor una mica corrosiu.

1118 1st Avenue a l’Upper East Side, 212-593-1650

L’últim de la nostra llista de clubs de la comèdia de Nova York Upright Citizen’s Brigade

Els altres clubs d’aquest post ofereixen, sobretot monòlegs preparats, però UCB fa de la improvisació la seva millor actuació. Aquests clubs de la comèdia de Nova York, UCB a Chelsea i el mateix club a l’East Village, s’han fet famosos pels seus espectacles extravagants i pels artistes famosos que acullen. Amy Poehler, de Saturday Night Live, és un dels fundadors i sovint se les arregla per aconseguir que pugin a l’escenari ex-companys de treball amb molt talent.

307 West 26th Street a Chelsea 212-366-9176,
153 East 3rd Street a l’East Village 212-366-9231

English, French, Spanish

, ,

No comments yet.

Leave a Reply

*