Cangurs a Nova York

bronx zoo

La ciutat ofereix una infinitat de possibilitats per als nens. Tot i així, és possible que ens vingui de gust deixar als més petits sota tutela i aconseguir una mica de temps per a nosaltres. Aquí tens cinc opcions de cangurs a Nova York que t’ajudaran a aconseguir-ho:

Baby Sitters’ Guild

Baby Sitters’ Guild està en funcionament des de 1940. És un recurs freqüent dels conserges dels hotels a Nova York. Els cuidadors vénen a l’habitació de l’hotel per tenir cura allà dels nens o els porten a donar un tomb, depenent del que prefereixis. Tots els cangurs són examinats a fons, han de tenir els seus corresponents certificats de primers auxilis per a nadons i nens CPR, i molts, treballen a guarderies, en l’ensenyament o en centres d’infermeria. Un altre avantatge és que parlen 16 idiomes diferents.
212-682-0227
[email protected]

Els NY City Explorers

NY City Explorers ofereix serveis de cangur en qualsevol lloc de la ciutat de Nova York. El servei assigna a cada client un cangur adaptat a l’edat, les necessitats i la personalitat dels nens que haurà de cuidar. També hi ha cuidadors experimentats amb necessitats especials i per a nadons. El client només ha d’especificar que necessita el servei. Tots els cuidadors tenen els certificats de primers auxilis CPR.
718-809-6486

Pinch Sitters Agència de Cangurs a Nova York

L’agència Pinch Sitters ofereix mainaderes provisionals per als pares que van a darrera hora (fins i tot si avises amb menys de 4 hores de temps). Les cuidadores són dones de parla anglesa, d’entre 22 i 50 anys i amb una llicenciatura universitària.
212-260-6005
[email protected]

On Call Sitters NYC

On Call Sitters NYC ofereix una àmplia varietat d’opcions per a la cura dels nens. Ofereixen la possibilitat d’atenció d’emergència, que proporcionarà una mainadera que estarà a la porta abans d’una hora. Els cangurs són graduats universitaris i estudiants amb una àmplia experiència en l’atenció a nens. Molts també tenen experiència en la cura de nens amb necessitats especials. La companyia dóna molta importància a la selecció de les activitats apropiades segons l’edat dels infants.

(917) 374-5414

Sensible Sitters

Sensible Sitters ofereix serveis de guarderia i de cangur en diverses ciutats del país. Poden proporcionar cangurs que viatjaran amb la família i / o donaran assistència durant tot el dia-. Els cangurs són en gran part, estudiants universitaris, joves professionals i graduats recents – tots han passat un bon procés de selecció i, per descomptat, compten amb el certificat CPR de primers auxilis. Per utilitzar el servei cal subscriure’s;  però la companyia permet tres reserves de prova.

646-485-5121 or 917-714-8087
[email protected] (responde en 24 horas)

English, French, Spanish

, , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

*