Brunch a Nova York: els millors llocs

Segueixes despert i al carrer després d’una nit de festa? Què et semblaria fer un brunch a Nova York? Doncs aquí tens els restaurants més coneguts per els seus brunchs. Són llocs molt elegants i just al centre de la ciutat! Després de tot, aquest aperitiu a mig camí entre l’esmorzar i el dinar es va inventar aquí. Que gaudiu i, si després de l’aperitiu us queden forces, us recomanem que avui us deixeu portar per un bon guia al voltant del vostre tour per Nova York.

Schiller’s Liquor Bar

El nostre lloc preferit per prendre un brunch a Nova York té un aspecte similar al de les altres propietats de Keith McNally: Balthazar i Pastis. En aquest cas, Schiller s té un toc irlandès / anglès. 131 Rivington Street, a la cantonada de Norfolk St.

The Spotted Pig

El famós xef Mario Batali ha portat el concepte del gastropub a la ciutat. Aquest bar – restaurant és una opció estupenda per prendre el teu brunch a Nova York. Serveix cervesa de gamma alta i té moltes opcions per combinar-hi. Aquesta és la seva versió Irlandesa / anglesa / italiana.
314 W. 11th St., al Greenwich St.

The Standard Grill

La braseria d’André Balaz, a la part inferior de l’Standard Hotel te 1 decoració similar a la de Schiller al Lower East Side; però el SEU menú està dissenyat per l’ex xef de Lever House, Dan Silverman. Aixó si, Prepara’t per l’abarrotat districte de Meatpacking.
848 Washington St.

Hecho en Dumbo

Aquest autèntic i exclusiu restaurant mexicà té excel·lents begudes i un menjar mexicà al fabulós barri de Noho.
354 Bowery, nr. E. 4th St.

El millor brunch a Nova York a l’estil parisenc: Pastis

El segon restaurant de Keith McNally està dissenyat per semblar-se a una antiga braseria parisenca.
9 Ninth Ave., a Little W. 12th St.

Gemma

Aquesta fonda rústica al Bowery Hotel és un lloc tranquil que serveix crostons i pizzes al forn de llenya entre d’altres plats fantàstics..
335 Bowery, a 3rd St.

English, Spanish

, , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

*