Botigues de llaminadures de Nova York

El que tenen d’especial les botigues de llaminadures de Nova York

Què li agrada més a un nen que un dolç? Les botigues de llaminadures de Nova York. Trobaràs la resposta si el deixes triar entre el Toys ‘R Us a Times Square i la botiga de M&M’s, que és a pocs carrers de distància. Tot i que, en realitat, per què hem de triar?  Normalment, on hi ha nens també hi ha botigues de dolços, però les que us oferim més avall són molt especials. A quin altre lloc podries fer un gravat en el teu caramel?

Dylan’s Candy Bar

La primera de la nostra selecció de botigues de llaminadures de Nova York és propietat de la filla del dissenyador de la marca Polo, Ralph Lauren. El Dylan’s Candy Bar ha aconseguit un gran èxit tant a Nova York com en els altres llocs on ha obert. Amb diversos pisos, un restaurant i fins i tot exposicions dels dolços que més agraden a celebritats com Madona i P. Diddy, Dylan Lauren ha creat una marca que atrau novaiorquesos i turistes per igual.
1011 Third Ave

http://www.youtube.com/watch?v=3qX9vWqsoLE

Economy Candy

Si parlem de les les millors botigues de llaminadures de Nova York no podem oblidar-nos d’Economy Candy. Des de la seva obertura el 1937 ha estat el subministrament de moltes botigues de dolços de totes les èpoques. Des de l’aparador podreu observar xocolates personalitzats i creacions realitzades amb fruits secs. Però les veritables joies del Economy Candy són les delícies de les que ja potser ens havíem oblidat: Caramels Sugar Daddy i Sugar Babies, caramels Peix amb els seus dispensadors, caramels en forma de bola, xiclets Big League, dolços Bit o Honey, Boston Baked Beans , cigars Bubble Gum, i caramels Choward s Violets entre d’altres. Si vols assaborir la teva infància, Economy Candy és el lloc apropiat. Però, si no vols posar-te nostàlgic, és millor que vagis al Dylan’s!
108 Rivington St.

La botiga d’M&M’s

Aquest gegant del Square Times també és una de les millors botigues de llaminadures de Nova York. Ofereix milers de dolços, i fins i tot gravats individualitzats, que permet als clients crear M & M’S personalitzats a la mateixa botiga, utilitzant una gran varietat d’imatges predissenyades i missatges personals dissenyats per ells. La botiga de M & M’S obre fins a mitjanit, així que hi ha temps de sobres si estàs planejant gravar un regal per portar a casa després de veure un espectacle!

1600 Broadway

La botiga Hershey’s

La botiga Hershey’s està ubicada a Times Square. És un oasi de xocolata al centre de la destinació turística més concorregut del planeta. La quarta a la nostra llista de les millors botigues de llaminadures de Nova York, és un dels majors fabricants de xocolata del món. Hershey té diverses marques amb les que procura la felicitat dels més petits. I ho fa en més d’un sentit, perquè la majoria dels beneficis d’Hershey’s es destinen directament a ajudar els més petits. El 1909 Milton Hershey i la seva dona, la Catherine, van fundar l’Escola Milton Hershey per a nens orfes. Després de la mort de la senyora Hershey, Milton va donar gairebé tot el que tenia a l’escola, pel que és el major accionista de la Companyia Hershey. L’escola roman enfocada a ajudar els nens i nenes que ho necessiten, proporcionant educació gratuïta, menjars, roba, atenció mèdica, assessorament, i formació professional entre altres, a gairebé 2.000 infants.
1593 Broadway

L’última de les nostres botigues de llaminadures de Nova York és The Sweet Life

The Sweet Life és tota una referència a Nova York des de 1982. Es troba a uns carrers del Economy Candy, però, és un món a part. Només has d’entrar en aquesta encantadora botiga per entendre el seu lema: “tot pot submergir-se en xocolata”. Usant les seves pròpies màquines per amarar de xocolata fruits secs, nous i altres delícies, aquesta empresa familiar és capaç d’oferir la seva pròpia varietat de dolços, a més d’altres delícies que porten d’arreu del món.
63 Hester St.

English, French, Spanish

, , , ,

4 Responses to Botigues de llaminadures de Nova York

 1. Myrtha 3 October 2014 at 1:59 pm #

  Je sais que j’ai dépassé l’âge mais je rêve de visiter cet endroit un jour 😀 c’est impressionnant!

  • Erica 9 October 2014 at 1:03 pm #

   Il n’y a pas d’âge pour aller à New York !! Et je vous souhaite que votre rêve se transforme en réalité 😀

   À bientôt à NYC !

 2. HOCHET Laura 29 November 2014 at 6:57 pm #

  Bonjour,
  Comment faire pour pour ouvrir un magasin comme le vôtre en France.
  Je souhaiterais ouvrir un magasin de bonbons en Vendée.
  Pourriez-vous m’indiquer quelques conseils??
  Cordialement

  • Erica 1 December 2014 at 12:02 pm #

   Bonjour et merci pour votre message !

   Ces magasins de bonbons sont des magasins que nous aimont beaucoup et que nous recommandons aux personnes qui visitent New York mais nous n’avons malheureusement pas d’information concernant l’ouverture d’un magasin de bonbons à vous donner.
   Nous sommes désolés de ne pas pouvoir vous aider et vous souhaitons bonne chance pour votre projet !
   Cordialement,

Leave a Reply

*