Aquest Nadal: Radio City Christmas Spectacular

Les Rockettes, les ballarines que s’han fet famoses pel seu gran talent i la seva espectacular coordinació, tornaran a posar la seva màgia al Nadal de Nova York. Aquest 2014, com cada cada any des de 1933, protagonitzaran l’espectacle musical “Radio City Christmas Spectacular”, que impregna autòctons i turistes d’esperit nadalenc

Radio City Christmas Spectacular: la millor manera de celebrar el Nadal

Del 7 de novembre al 31 de desembre s’aixecarà el teló del gran teatre Radio City Music Hall, al Rockefeller Center, i com en les anteriors edicions, més d’un milió de persones ocuparan les butaques del teatre. La xifra no és per menys: “Radio City Christmas Spectacular” compta amb 140 actors, un vestuari de luxe i un desplegament tecnològic tan impressionant que es converteix en un altre dels protagonistes durant els 90 minuts en què es barregen el cant, el ball i les escenes tradicionals amb les imatges de Nova York.

Un conte de Nadal amb final feliç

Una enorme pantalla amb imatges 3D cobreix tot l’escenari. En un bosc nevat, les Rockettes estiren el trineu del Pare Noel i assistim a la primera escena musical: “Viatge en trineu”. Santa recorre el camí des del Pol Nord fins als carrers de Nova York “Santa vola a Nova York” fins introduir-se al Radio City Music Hall, on nosaltres, és clar, estem encantats de rebre’l!

Gràcies a aquesta fantàstica transició el públic s’introdueix en aquest conte nadalenc sobre dos germans entre els quals apareix el dubte de l’existència del Nadal.

Radio City Christmas Spectacular compta amb alguns dels temes clàssics favorits com el divertidíssim “Desfilada dels Soldats de Fusta” que es representa des de la primera edició, o el conegut “Trencanous”.

A l’escena “Nova York per Nadal” agafem un autobús de dos pisos en un tour al voltant de la ciutat. Les Rocketes es posen els abrics d’hivern i comencen a moure les cames mentre ens guien fins a la pista de patinatge sobre gel de Central Park, al cor de Times Square i ens regalen una altra de les seves perfectes coreografies.

Un cop arribem al final, amb “El Betlem Vivent” i amb “L’Alegria del Món” estem preparats per enfrontar-nos al Nadal amb il·lusió i per vèncer tots els dubtes. La màgia és possible i el Pare Noel i Les Rockettes ens ho han demostrat!

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*