Activitats per a relaxar-te a Nova York

Dim Sum

Et ve de gust relaxar-te després d’una dura setmana de fer turisme? Has esgotat les opcions de seure còmodament a l’autobús mentre fas un tour per Nova York i ja t’has assegut a veure un espectacle de Broadway? No et quedis a l’hotel! Fes una ullada a aquestes activitats per a relaxar-te a Nova York.

Les millors activitats per a relaxar-te a Nova York són, sens dubte, les sessions als Spas i els massatges.

A Nova York hi ha molts spas. Ja hem parlat sobre alguns d’ells en aquest blog. Entre els millors, dedicats principalment a tractaments facials, hi ha l’Ohm Spa, Great Jones Spa i el Mario Badescu . No obstant això, hi ha altres llocs on podràs aconseguir un fantàstic massatge a un preu més raonable (en general el massatge típic de balneari costa, com a mínim $125 l’hora). Et proposem uns establiments xinesos més petits que en general tenen un ambient molt més senzill. No obstant això, els massatgistes són de primera classe i sovint ben entrenats a la Xina. Suggerim Wu Lim Qi Gong Master, al 145 de Grand Street, a Chinatown. (212) 925-1276.

Jugar a bitlles al Bowlmor

Bowlmor és tota una institució a Nova York des de 1938. A quin altre lloc es pot jugar a les bitlles amb gent tan elegant i on et serveixin les begudes com si fossis al saló d’un hotel de luxe?

Entrar als apartaments de la ciutat per a veure com són

De les activitats per a relaxar-te a Nova York, aquesta és la que més t’ajudarà a conèixer la forma de vida dels autòctons. Algun cop has volgut veure un apartament novaiorquès per dins? Doncs ja pots! Si tens temps un diumenge, mira a Streeteasy.com i trobaràs quines cases estan a la venda i tenen jornada de portes obertes. És el pla perfecte per passar una tarda diferent, tranquil·la i molt interessant. Però no li diguis a ningú que no estàs pensant en comprar!

Dim Sum a Chinatown

Dim Sum és una classe de menjar cantonès preparat en petites porcions individuals i que en general se serveix de cistelles fumejants. Una deliciosa alternativa al dinar que mereix estar entre les nostres activitats per relaxar-te a Nova York. Jing Fong a Chinatown, és el millor! 20 Elizabeth St (212) 964-5256

English, Spanish

,

No comments yet.

Leave a Reply

*