5 motius per a veure el musical de Broadway Wicked

wicked

Benvingut al veritable món de les bruixes d’Oz. El musical de Broadway Wicked és un dels espectacles amb més èxit de Broadway. Es va estrenar el 2003 i, des de llavors, no ha deixat de rebre guardons i bones crítiques. Així que, si no saps quin espectacle anar a veure, aquí tens uns quants bons motius pels quals Wicked porta més de 10 anys triomfant ni més ni menys que a Broadway i que potser t’ajuden a decidir-te.

1 Tots ens vam quedar amb ganes de més.

El meravellós màgic d’Oz“, que tant bé va descriure Lyman Frank Baum, forma part de la nostra infantesa i ara, a la fi, tenim l’oportunitat de conèixer la història que hi ha darrere del conte. Però anem a veure, és que ningú s’havia preguntat per què la pobra Elphaba es va tornar la bruixa malvada de l’Oest?

2 Ens encanta que ens sorprenguin, però només per a bé.

Wicked és el musical amb més èxit dels darrers temps. Visualment és absolutament impressionant. Ha estat guardonat amb 35 premis diferents, incloent un Grammy i tres premis Tony. La revista Entertainment Weekly el considera “el millor musical de la dècada” i ha estat aclamat com “un esdeveniment cultural” per Variety. Però no ha estat només la crítica, que ha elogiat el musical de Broadway Wicked. El seu guió acurat, el canviant escenari, el vestuari i el maquillatge també s’han fet amb l’audiència. I és el públic justament qui ha fet perdurar aquest musical omplint les butaques any rere any i recomanant l’espectacle a tort i a dret a tots els que han volgut escoltar. És una d’aquelles meravelloses ocasions en què crítica i públic coincideixen en sorprendre’s i, a més, per a bé!

3 Els valors

La història que hi ha darrera el musical de Broadway Wicked tracta valors com l’amor i la confiança. És una gran lliçó sobre l’amistat que emocionarà a grans i petits, als que són bons i als que són dolents i, molt especialment als que no som cap de les dues coses. Com deia Gregory Maguire, autor de l’original novel·la què es basa aquesta història, “més val oblidar els extrems del bé i del mal i obrir-se a la idea que moltes vegades hi ha una àrea grisa, perquè tots som més complexos del que aparentem.” Justament per reflectir aquesta humanitat dels personatges, el musical de Broadway Wicked és una obra meravellosa i plena de tendresa que arribarà al cor de nens i adults.

4 No et perdràs ni una línia, perquè té traducció al castellàl! 

A més, si tenies por de perdre’t una sola frase de l’espectacle, ara podràs veure el musical de Broadway Wicked amb auriculars que tradueixen el diàleg a l’espanyol. Els podràs aconseguir per 10 dòlars el joc a la taquilla, just abans de la representació. La traducció és molt entretinguda i no interromp les cançons originals. Així, ningú es perd ni una línia i tots poden gaudir de cada minut. No voldràs que acabi mai!

5 Pots aconseguir les millors butaques i un descompte per a veure el musical de Broadway Wicked!

Estarem encantats que ens facis una visita virtual i, a més, et donarem entrades amb descompte per al musical de Broadway Wicked. El teatre t’assignarà els millors seients disponibles en el moment en què realitzis la compra. Així, comprant amb antelació al teu viatge, t’assegures d’aconseguir una bona ubicació i només has de preocupar-te de passar la millor vetllada de les teves vacances.

Esperem que gaudeixis de l’espectacle i ens veiem al teatre! 😉

English, French, Spanish

No comments yet.

Leave a Reply

*